Getmobil'den iPhone 11 alınır mı?

Bende öyle düşündüm ama alınmaz diyorlar bana yeter diyorum ama iadede problem yaşayabilim gibi geldi yaşayanlar var çünkü.

Yenilenmiş telefon alınmaz 2 ci elde Sahibinden'de alabilirsin ayrıca şu an iPhone X gibi modeller bile A36'dan daha senkronıze calısıyor PUBG gıbı oyunlarda arayuz optımızasyonlardan bahsetmiyorum bile 11 gayet alınabilir çok hızlı cihaz bizzat annemde S23 FE var gözüme hiç hoş gelmiyor iPhone kadar akıcıda gelmiyor.

Bende öyle düşündüm ama alınmaz diyorlar bana yeter diyorum ama iadede problem yaşayabilim gibi geldi yaşayanlar var çünkü.

Bu bütçede en mantıklı telefon a36. Alternatif bile bulamadığımı söyleyebilirim.

2.el bulunduğum bölgede olacağını sanmam param güvendeyede güvenmiyorum sıkıntı çıkabiliyor bir de taksit vs. yok.

Bu bütçede en mantıklı telefon a36. alternatif bile bulamadığımı söyleyebilirim.

0 telefontabi ayrı ama iPhone 11 o kadar da kötü değil yani onu demeye çalışıyorum. iPhone 13'ten aşağısı alınmaz lafı külliyen yalan.

Bu bütçede en mantıklı telefon a36. alternatif bile bulamadığımı söyleyebilirim.

Bende bulamadım.

0 telefontabi ayrı ama iPhone 11 o kadar da kötü değil yani onu demeye çalışıyorum. iPhone 13'ten aşağısı alınmaz lafı külliyen yalan.

Farkındayım fakat ben alırım iade ile ilgili bir problem çıkar almazlar iade ortada kalırım bozuk telefon ile.

iPhone 13 bile şüpheli hocam. Arkadaşa 11 ve X önermişiniz. Ömürlerinin sonuna yaklaşan telefonu niye alsın sıfır telefon varken.

Bende bulamadım.

Farkındayım fakat ben alırım iade ile ilgili bir problem çıkar almazlar iade ortada kalırım bozuk telefon ile.

Hocam EasyCep bu işin iyilerinden ama 0 telefon almakta ayrı yani Apple'ye karşı bir hayranlığınız yoksa iPhone şu an sızın ıcın 2 cı secenek.

iPhone 13 bile şüpheli hocam. Arkadaşa 11 ve X önermişiniz. Ömürlerinin sonuna yaklaşan telefonu niye alsın sıfır telefon varken.

Ben şu an iPhone 6S kullanıyorum bundan bile memnunum bir sorunu yok orta tuşu bozuldu şimdi bunu değiştireceğim ardından batarya vs. yerine yeni telefona geçme zamanı geldi diye düşündüm IPhone'nin ölüsü Android ten daha iyi.

X onermedım hocam IOS'un optımızasyonundan bahsettim yani 13'ten aşağısı alınmaz lafını yalanlamak için o telefonun bile gideri var şu an.

6S 4 5sene önce hayalimdi Apple telefonları yavaşlatıyor iddasından sonra uzaklaşmıştım iPhone telefonlarından ama şu an iPhone 8 performansı bile şu an yeni çıkan orta segment Android telefonlarla eş değer.

Doğrudur aynı fikirdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…