swoxierpm Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #41 Rakun75 dedi: 2 3 bin TL daha çıkabilirseniz Honor 400'ler var. https://www.hepsiburada.com/honor-400-5g-256-gb-8-gb-ram-honor-turkiye-garantili-ay-grisi-p-HBCV00008TB2EG?magaza=Hepsiburada&bskt=1&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:price www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Hocam benim normalde 13K ydı 2 zorla arttırıp bunu ayarlayabildim A36'yı artamam fiyatta çok zor. Rakun75 dedi: Nerede yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ağrı patnos.
Rakun75 dedi: 2 3 bin TL daha çıkabilirseniz Honor 400'ler var. https://www.hepsiburada.com/honor-400-5g-256-gb-8-gb-ram-honor-turkiye-garantili-ay-grisi-p-HBCV00008TB2EG?magaza=Hepsiburada&bskt=1&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:price www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Hocam benim normalde 13K ydı 2 zorla arttırıp bunu ayarlayabildim A36'yı artamam fiyatta çok zor. Rakun75 dedi: Nerede yaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ağrı patnos.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.554 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #42 swoxierpm dedi: 2.eli bir düşüneceğim fakat sanmıyorum düzgün telefon bulmak zor bir de benim yaşadığım yerde çoğunluk şerefsizlik peşinde. Genişletmek için tıkla... Hocam yani bütçeniz kısıtlı 2.eli ne kadar sevmesenizde en azından bir göz atın.
swoxierpm dedi: 2.eli bir düşüneceğim fakat sanmıyorum düzgün telefon bulmak zor bir de benim yaşadığım yerde çoğunluk şerefsizlik peşinde. Genişletmek için tıkla... Hocam yani bütçeniz kısıtlı 2.eli ne kadar sevmesenizde en azından bir göz atın.
swoxierpm Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #43 Bay Onur dedi: Hocam yani bütçeniz kısıtlı 2.eli ne kadar sevmesenizde en azından bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Bir bakarım fakat telefoncular dışında yalan söylemeyecek tanımıyorum ki telefonculara bile güven olmaz.
Bay Onur dedi: Hocam yani bütçeniz kısıtlı 2.eli ne kadar sevmesenizde en azından bir göz atın. Genişletmek için tıkla... Bir bakarım fakat telefoncular dışında yalan söylemeyecek tanımıyorum ki telefonculara bile güven olmaz.
Rakun75 Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 633 Çözümler 3 1 Ağustos 2025 #44 swoxierpm dedi: Hocam benim normalde 13K ydı 2 zorla arttırıp bunu ayarlayabildim A36'yı artamam fiyatta çok zor. Ağrı patnos. Genişletmek için tıkla... A36 iyidir o zaman.
swoxierpm dedi: Hocam benim normalde 13K ydı 2 zorla arttırıp bunu ayarlayabildim A36'yı artamam fiyatta çok zor. Ağrı patnos. Genişletmek için tıkla... A36 iyidir o zaman.
swoxierpm Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #45 Rakun75 dedi: A36 iyidir o zaman. Genişletmek için tıkla... Bir tıkta mecburiyet.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.554 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #46 swoxierpm dedi: Bir tıkta mecburiyet. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı telefon sizin için sorun değilse 12 Pro ve 13 bulunabiliyor.
swoxierpm dedi: Bir tıkta mecburiyet. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı telefon sizin için sorun değilse 12 Pro ve 13 bulunabiliyor.
swoxierpm Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #47 Bay Onur dedi: Yurt dışı telefon sizin için sorun değilse 12 Pro ve 13 bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... 8 ay kullanıp 4 ay kullanamıyacağım diye biliyorum çok problem olmaz aslında SMS'ler geliyor ise sanmam ama.
Bay Onur dedi: Yurt dışı telefon sizin için sorun değilse 12 Pro ve 13 bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... 8 ay kullanıp 4 ay kullanamıyacağım diye biliyorum çok problem olmaz aslında SMS'ler geliyor ise sanmam ama.
Rakun75 Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 633 Çözümler 3 1 Ağustos 2025 #48 Bay Onur dedi: Yurt dışı telefon sizin için sorun değilse 12 Pro ve 13 bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin orada tonla yurt dışı telefon var ve internettte bazı çözümler vardı arama yerine bir şeyler yazıp hattı takabılıyolardı.
Bay Onur dedi: Yurt dışı telefon sizin için sorun değilse 12 Pro ve 13 bulunabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin orada tonla yurt dışı telefon var ve internettte bazı çözümler vardı arama yerine bir şeyler yazıp hattı takabılıyolardı.
swoxierpm Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #49 Rakun75 dedi: Hocam sizin orada tonla yurt dışı telefon var ve internettte bazı çözümler vardı arama yerine bir şeyler yazıp hattı takabılıyolardı. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla çözümü yok burada genellikle Redmi satılıyor onlara da IMEI atıyorlar format bile atınca gidiyor güncelleme vs. hiçbir şey yapamıyorsun.
Rakun75 dedi: Hocam sizin orada tonla yurt dışı telefon var ve internettte bazı çözümler vardı arama yerine bir şeyler yazıp hattı takabılıyolardı. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla çözümü yok burada genellikle Redmi satılıyor onlara da IMEI atıyorlar format bile atınca gidiyor güncelleme vs. hiçbir şey yapamıyorsun.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.760 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #50 14.5'a A55 8/256 16 ay garantili verebilirim.