Getmobil'den iPhone XR alınır mı?

Mayt

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Istanbul/Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6
Cep Telefonu: LG G7 ThinQ
Meslek
Öğrenci.
Yaklaşık 8K civarı bu telefonu gördüm. Öğrenciyim ve kafamda şöyle bir fikir var: Birikim sayesinde alacağım ve tekrar para biriktirerek, derslerdeki durumuma bağlı olarak bir üst modele geçiş yapmayı deneyeceğim. Tabii ailem en son kararı veriyor. Sizce ilk olarak bu telefon alınır mı? Dediğim gibi, bir nevi al-sat gibi olacak.

Edit: XR, XS, 8, 8 Plus, 11(biraz zor.) Düşünüyorum. XR fiyattan dolayı hoşuma gittiği için başlığa yazdım.

Edit 2: Android demeyin 2018'den beri androiddeyim. LG G7 Thinq'den geçeceğim. Bataryası değiştiği için çok zorlanmaya başladı ve güç tuşu koptu bir nevi emekliye ayrıldı.

Son düzenleme:
Yenilenmiş cihaz almanızı asla önermiyorum. iPhone düşünüyorsanız ikinci el, temiz ilanlara bakın.

Hocam ikinci el olarak pek güvenmiyorum gerek yaşadığım memleket gerek dönen oyunlar. Parça raporu isterim bilgisayara takıp onu da kimse atmaz muhtemelen.

Yaklaşık 8K civarı bu telefonu gördüm. Öğrenciyim ve kafamda şöyle bir fikir var: Birikim sayesinde alacağım ve tekrar para biriktirerek, derslerdeki durumuma bağlı olarak bir üst modele geçiş yapmayı deneyeceğim. Tabii ailem en son kararı veriyor. Sizce ilk olarak bu telefon alınır mı? Dediğim gibi, bir nevi al-sat gibi olacak.

Edit: XR, XS, 8, 8 Plus, 11(biraz zor.) Düşünüyorum. XR fiyattan dolayı hoşuma gittiği için başlığa yazdım.

Ben tercih etmezdim ama bütçede belli bu fiyata alınabilir yenilenmiş telefonlarda genelde yan sanayi parçalar kullanıyorlar genelde belirli bir süre sonra sorun çıkarıyorlar dikkat etmek lazım 2. el piyasası nasıl?

Son düzenleme:

Hocam XR gayet güzel cihaz ama XS daha güzel. Bence biraz sınırları zorlayıp 11 almaya çalışın ama o olmazda XS daha iyi bir seçenek. Bu arada yenilenmiş cihaz yerine 2. el almaya çalışın.

Hocam XR gayet güzel cihaz ama XS daha güzel. Bence biraz sınırları zorlayıp 11 almaya çalışın ama o olmazda XS daha iyi bir seçenek. Bu arada yenilenmiş cihaz yerine 2. el almaya çalışın.

Bilmiyorum açıkçası sizlerin görüşüne göre alacağım.

Bir de ayrıyeten 6 taksit imkanı ailemle beraber beni ekonomik olarak zorlamaz o beni cezbediyor.

Bilmiyorum açıkçası sizlerin görüşüne göre alacağım.

Bir de ayrıyeten 6 taksit imkanı ailemle beraber beni ekonomik olarak zorlamaz o beni cezbediyor.
O tip sitelerde yan sanayi fakat çok kalitesiz parçalar takıldığını okumuştum bu yüzden dikkat etmekte fayda var.

Dediğim gibi ikinci elde parça raporu verilmeden asla almam bakacağım yenilenmiş olarak çok zorda kalırsam bir hal alacağım.

Arkadaşlar durum açıklaması yapayım dedim. Ailem telefona olan ihtiyacımı biliyorlardı ben XR derken 11 almışlar gariplerim hiç beklemiyordum. Aile her şeydir diyerek konuyu kapatabiliriz:)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı