yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #1 Oppo a 60'dan iPhone 11 almayı düşünüyorum ama emin değilim yenilenmiş konusunda, cok bütcem de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2025
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.879 Makaleler 9 Çözümler 70 Yer İstanbul, Türkiye 12 Ağustos 2025 #2 Yenilenmiş cihaz alınmaz.
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.650 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #3 Yenilenmiş cihaz alınmaz hele yenilenmiş iPhone hiç alınmaz.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.248 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 12 Ağustos 2025 #4 Yenilenmiş cihaz almanızı önermiyorum.
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #5 Leon Dayı dedi: Yenilenmiş cihaz alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden?
RafaaSilvaa Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 146 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #6 yldz 72 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... İçinde yan sanayi parçalar oluyor bu yüzden telefon bir süre sonra arıza vermeye başlar zaten iPhone 11'de eskidi artık sıfırıda alınmaz bence.
yldz 72 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... İçinde yan sanayi parçalar oluyor bu yüzden telefon bir süre sonra arıza vermeye başlar zaten iPhone 11'de eskidi artık sıfırıda alınmaz bence.
mexe Picopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 655 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #7 yldz 72 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Piyasadaki en kalitesiz ürünler ile yenilenmiş ve işçilik kötü oluyorlar başınız ağırır.
yldz 72 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Piyasadaki en kalitesiz ürünler ile yenilenmiş ve işçilik kötü oluyorlar başınız ağırır.
qveraa Centipat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 1.222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #8 yldz 72 dedi: Oppo a 60'dan iPhone 11 almayı düşünüyorum ama emin değilim yenilenmiş konusunda, cok bütcem de yok. Genişletmek için tıkla... Yenilenmişler alınmaz içindeki parçalar orijinal yada bir parça değişmiş diyorlar alakası yok yaklaşmayın bile bütçeniz nedir?
yldz 72 dedi: Oppo a 60'dan iPhone 11 almayı düşünüyorum ama emin değilim yenilenmiş konusunda, cok bütcem de yok. Genişletmek için tıkla... Yenilenmişler alınmaz içindeki parçalar orijinal yada bir parça değişmiş diyorlar alakası yok yaklaşmayın bile bütçeniz nedir?
yldz 72 Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #9 qveraa dedi: Yenilenmişler alınmaz içindeki parçalar orijinal ya da bir parça değişmiş diyorlar alakası yok yaklaşmayın bile bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe 13 k ama IPhone'ye geçmek istiyorum daha da artıramam şu an cebimde 13 k bile yok biriktiriyorum. qveraa dedi: Yenilenmişler alınmaz içindeki parçalar orijinal ya da bir parça değişmiş diyorlar alakası yok yaklaşmayın bile bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bana kamerası önemli ve video cekimi.
qveraa dedi: Yenilenmişler alınmaz içindeki parçalar orijinal ya da bir parça değişmiş diyorlar alakası yok yaklaşmayın bile bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe 13 k ama IPhone'ye geçmek istiyorum daha da artıramam şu an cebimde 13 k bile yok biriktiriyorum. qveraa dedi: Yenilenmişler alınmaz içindeki parçalar orijinal ya da bir parça değişmiş diyorlar alakası yok yaklaşmayın bile bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bana kamerası önemli ve video cekimi.
RafaaSilvaa Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 146 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #10 yldz 72 dedi: Bütçe 13 k ama IPhone'ye geçmek istiyorum daha da artıramam şu an cebimde 13 k bile yok biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... İsterseniz alın ama bu kumar gibi bir şeydir benim arkadaşımda aldı yenilenmiş 11 hala kullanıyor 2 yıl oldu şansa baplı diyelim o riski göz önünde bulunduruyorsanız alın.
yldz 72 dedi: Bütçe 13 k ama IPhone'ye geçmek istiyorum daha da artıramam şu an cebimde 13 k bile yok biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... İsterseniz alın ama bu kumar gibi bir şeydir benim arkadaşımda aldı yenilenmiş 11 hala kullanıyor 2 yıl oldu şansa baplı diyelim o riski göz önünde bulunduruyorsanız alın.