Getmobil'den yenilenmiş iPhone 12 alınır mı?

yani yenilenmiş almama okeysiniz yani? neden taksit secenegi yoksa iphonelar icin... cok sacma
Alinmaz yan sanayi parçalar kullanılıyor ve işçilikleri çok kötü.
nereden almami onerirsiniz?

Sahibinden satıyor manasında demedim ki zaten. Kullanıcılar kendi telefonlarını yepy sayesinde satabiliyor veya satın alabiliyor.

buralarda cok gömen olmuş. alinir mi ki
Satarken sorun yaşayanı gördüm de alırken sorun yaşayanı duymadım açıkçası net bir şey söylemem doğru olmaz. Orada Getmobile gibi firmalar var satış yapıyor alacaksanız araştırmanızı öneririm.

satıcının güvenilir oldugunu nasıl anayacagim

sifir mi al diyorsunuz... taksitli alabilecegim bir yer lazim

ne yapmaliyim sizce hocam? öğrenciyim ve telefonu taksitle almak istiyorum. 6-9 ay taksit yapan yerler var mi iphone icin
Kredi kartı ve temiz bir banka sicilin varsa adına taksitle alabilirsin. Tabi faiz ödemeyi göze alman lazım. En azından içi açılmamış temiz cihaz alırsın.

Faize verecek param yok dersen güvenilir bir satıcıdan 25.000 e kadar olan fiyata yenilenmiş ios bir cihaz al taksitle geç.

Son olarak bir sorum olacaktı

Alışveriş kredisi ile 3 ay taksit yapiyor Hepsiburada. 6 veya 9 taksite cikarabilir miyim mobil bankacılıktan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…