Getmobil'den yenilenmiş iPhone 12 Pro alınır mı?

TTfT

Decapat
Daha fazla  
Hocam merhaba. Samsung A23 kullanıyorum ve artık bayağı yetersiz geliyor. Bütçeye daha zorlamaması açısından yenilenmiş iPhone 12 Pro buldum. Çoğu insan yenilenmiş alınmaz diyor ama etrafımda yenilenmiş kullanıp memnun kalan bayağı insan var. Getmobil'den buldum link:
Getmobil iPhone 12 Pro - Gümüş ama fark ettim ki pasifik mavisinde çok iyi mükemmelinden daha pahalı. Sizce bu telefon alınır mı?

Hocam yenilenmiş yazısını gördüğünüz an kaçın. Yenilenmiş sakız bile olsa almayın.

Hocam merhaba. Samsung A23 kullanıyorum ve artık bayağı yetersiz geliyor. Bütçeye daha zorlamaması açısından yenilenmiş iPhone 12 Pro buldum. Çoğu insan yenilenmiş alınmaz diyor ama etrafımda yenilenmiş kullanıp memnun kalan bayağı insan var. Getmobil'den buldum link:
Getmobil iPhone 12 Pro - Gümüş ama fark ettim ki pasifik mavisinde çok iyi mükemmelinden daha pahalı. Sizce bu telefon alınır mı?
Yenilenmiş telefon alacağınıza J7 Prime alın daha iyi. 2 yıl önceki hocam iPhone 7'mi 8'mi ne almış yenilenmiş, telefonun mobil verisi çalışmıyor. Sadece LTE modunda çalışıyor.

Son düzenleme:

Yenilenmiş cihaz asla alınmaz 2025te de 12Pro alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı