Getmobil'den yenilenmiş iPhone 14 alınır mı?

RinoLEON

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 14 almak istiyorum ama fiyatlar çok pahalı olduğu için taksitle alacağım. Telefon fiyat olarak biraz fazla ama 6 veya 12 taksitle almayı düşünüyorum. Maksimum bu fiyatlarda başka bir telefon önerisi olan var mı? Daha önce yenilenmiş telefon aldınız mı? Bir sıkıntısı yaşar mıyım? Fotoğraftaki telefonu almak istiyorum. Şikayetvar falan baktım ama farklı farklı yorumlar var emin olamadım. Sizce güvenilir yer mi?

Telefon linki: Yenilenmiş Apple iPhone 14 - 128 GB - Gece Yarısı Siyahı - Getmobil

Kesinlikle alınmaz, ek olarak iPhone 14 ile 13 arasında kullanıcı gözüyle aman bir fark yok. Hazır fiyatları da iyiyken 13 bakmanızı tavsiye ederim.

Sıfır kapalı kutu fiyatı arasında 2 bin tl fark var iken niye kendinizi yenilenmiş telefon riskine sokuyorsunuz?

İfadeler: WHT
Sıfır kapalı kutu fiyatı arasında 2 bin tl fark var iken niye kendinizi yenilenmiş telefon riskine sokuyorsunuz?

Muhtemelen taksit seçeneği cazip geldiği için bu riski göze alıyor. ABD’de iPhone'lar peşin fiyatına 24 taksitle sunulurken biz burada yenilenmiş cihazları tercih etmek zorunda kalmamız üzücü.

Kesinlikle alınmaz, ek olarak iPhone 14 ile 13 arasında kullanıcı gözüyle aman bir fark yok. Hazır fiyatları da iyiyken 13 bakmanızı tavsiye ederim.

iPhone 14 almak istiyorum çünkü performans açısından daha iyi diye biliyorum. Gerçi apple intelligence olmadığı sürece 13 ve 14 arasında dediğiniz gibi pek fark yok gibi

12 ay taksitten dolayı ilgimi çekti açıkçası. vade farkı olsa bile bir sonraki yıl ödemesi daha rahat olacak benim için

Muhtemelen taksit seçeneği cazip geldiği için bu riski göze alıyor. ABD’de iPhone'lar peşin fiyatına 24 taksitle sunulurken biz burada yenilenmiş cihazları tercih etmek zorunda kalmamız üzücü.
evet tam olarak taksit seçeneği cazip geliyor. Sonuçta evet yenilenmiş telefon ve sorunları olabilir farkındayım ama sıfırına çat diye ulaşmak sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…