GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Murat5038, aynı sorunu ben de yaşıyorum. lütfen yardım. haberspot.net sitesi chrome, firefox'un ana sayfası oluyor, değiştirmeme izin vermiyor. tarayıcısı sıfırlıyorum yine çıkıyor. hatta firefox'ta ana sayfayı değiştirmeme izin de vermiyor. değiştirme alanı aktif durumda değil. ayrıca sistemi geri bir tarihe almak istedim ve uzun bir çalışmadan sonra bilgisayar kapandı, açıldı ve işlem tamamlanamadı uyarısı aldım. hakikaten günlerdir deli oldum. format atacam ama çok program yüklü bilgisayarımda. bu riske de girmek istemiyorum. haberspot.net açılış sayfa sorunu ve sistemi geri bir tarihe yükleyememe konularında lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Geri yükleme çözüm değil zaten. Bu konuda yazdığına göre neyi paylaşman gerektiğini biliyor olman lazım neden dosya yok?
okudum ama biraz karışık geldi bana. kasperstky'nin programını indirip taramayı yaptım. bahsi geçen sitelerden birine yükleyip linki mi atmam gerekiyor size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…