GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Hocam IObit araçlarını bilgisayarı temizlemek için 1-2 saat önce kurmuştum yani onların bir zararı olduğunu sanmıyorum. Temp dosyasının ikisini de sildim. BIOS güncellerken elektrik felan giderse bilgisayar pert oluyormuş ve hayatımda hiç BIOS güncellemediğim için denemeye kalkışmayacağım bile. Bitdefender kalıntılarına gelirsek, önceki konuda da bahsettiğim gibi Javascript dosyasıyla virüs bulaştı, Bitdefender kalıntılarıyla alakası olduğunu sanmıyorum ama gene de temizleyeceğim.

Ben açıkça bir cevap verdim, tripli bir cevap vermene gerek yoktu.
Yazdığınız nasıl biçimdeyse o şekilde karşılık veriyoruz. Önerileri yapıyoruz ondan değil bundan değil demek size kalmıyor bu durumlarda.

Benim derdim Windows'u kullanmak değil, Windows'u güvenli kullanmak.
Fark ettiyseniz güvenlik için uğraşıyoruz ve güvenlik bölümünde konu.

Evet hocam onu da anladım ve uğraşlarınız için minnettarım fakat birisinin bilgisayarımda olduğuna eminim ve önerdiğiniz çözümlerin onla alakası olmadığını tatlı bir dille söyledim.

@Murat5038 Hocam bu arada söylemiş olayım, Spyhunter 4 adlı program 192 Adware, 8 de farklı virüs buldu senin önerdiğin programlardan farklı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…