GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Bu dosyaları sil:
C:\Windows\propresser.bat
C:\Windows\System32\Drivers\tap-tb-0901.sys
C:\Windows\System32\Drivers\tap0901.sys

Denetim masasından kaldır:
TAP-Windows 9.9.2
Surfing Protection
Java 7 Update 75

Diğer konunu kontrol et ve uygula.

Hocam 2 Java'da ayrı ayrı işime yarıyor benim. Minecraft Forge Java 8 ile açılmıyor mecburen Java 7 kullanıyorum.

Bunları program ekle kaldırdan kaldırın:
Adobe Flash Player 16 PPAPI
AirTies ADSL Hizmet Programı 4.2.2.4
BS.Player PRO
ESET Smart Security
GOM Video Converter
GOM Player
GlassWire 1.0 (remove only)
KMSpico
VirtualCloneDrive

Bu klasör içindekileri silin ve sürücülerinizi güncelleyin.
C:\Users\Ugurpc\AppData\Local\Temp
C:\Windows\Temp

Bu programları kaldırdıktan sonra güvenlik duvarı internete bağlanmamı engelledi şuanda güvenlik duvarını devre dışı bıraktım sorgulama yaptığımda glasswire engelliyor tarzı bir yazı çıktı. Birde ben opera kullanıyorum flash player istiyor şuanda bu programları tekrar kursam yine sorunlarla karşılaşır mıyım?

Glashwire sileceksin zaten. Güvenlik duvarını kapatıp silin.
Birde ben opera kullanıyorum flash player istiyor şuanda bu programları tekrar kursam yine sorunlarla karşılaşır mıyım?
Sadece flash player'i kursanız iyi olur güncel olanı. Diğerleri gereksiz ve değişik hatalara sebep oluyor.

Sadece flash player'i kursanız iyi olur güncel olanı. Diğerleri gereksiz ve değişik hatalara sebep oluyor.
Teşekkürler ben içeriklerine baktım bu programları nereden uyardı göremedim. Bu programların kullanımını ilk sayfaya yazsanız sürekli size yazıp rahatsız etmek yerine kendimiz yapabilmeyi denesek daha iyi olmaz mı? Ben çok zor duruma düşmedikçe 2-3 yıl da bir format çeken birisiyim de ortalama 6 ayda bir bakım yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…