GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

merhaba kolay gelsin, şu aralar bir kaç trojan sildim sistemde anlık görüntü gidip gelmeler kasmalar oluyor Malware bytes,windows defender,bit defender ile taradım bişey bulamadı.
şimdiden teşekkür ederim

ElcomSoft kendiniz kurduysanız sıkıntı yok, kurmadıysanız program kaldırda, C klasöründe ve Regedittte de ek olarak (edpr_server.exe) arayıp dikkatli şekilde kaldırın.
MSİ araçlarını da kaldırın gereksizleri.
BIOS'unuz da güncel değil istersen güncellersin sistemde sorunlar varsa.

Bunu sil:
C:\Windows\n.exe
C:\Windows\Set-up.exe

Söylediklerinizi yaptım Elcomsoft silindi. Regedit kaydı silindi,n.exe,Set-up.exe silindi. msi araçlarından hangisini kaldıracağımı bilemedim. çok teşekkür ederim yardımınız için.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    90 KB · Görüntüleme: 49
çok teşekkür ederim uyguladım hepsini,bios update haricinde.. ondan çekiniyorum yüklemede problem vs olursa Brick olur diye.

Selamlar. Benim sorunum şu.Synaptics.exe adında bir dosya vardı sildim. Araştırma yaptım bazı laptoplarda kullanılan touchpad driveriyle aynı isimde. Ama ben laptop kullanmıyorum ve virüs oldugunu anladım.Aradan 1 hafta geçti tekrar görev yöneticisinde fark ettim biraz daha yabancı forumlara baktım ve masaüstündeki exelerin içine kendini gömdüğünü gördüm özellikler dediğimde herhangi bir exeye Synaptics yazıyordu. Klasör seçeneklerinden sistem dosyalarını göster ve gizli klasör ve doslaları gösteri açtım. Forumda belirtilen şeyleri sildim şu an hiçbir sıkıntı yok ama tam silindimi emin olamadım. Sonuçlar bunlar, teşekkürler.

Sonuçlar NOT:Kimse istemedi sadece forumda bahsettiğim virüs ile ilgili konulara bakıyordum.Aklıma bu konu geldi o yüzden size danışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…