rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #1 İbo yerine yuso yazacak bir babayiğit var mıdır? Dosya Ekleri unnamed.jpg 35,1 KB · Görüntüleme: 39
MUHAMMEDDDDDD Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #2 Sen sıfır bir videoları atıyorsun değil mi?
akans Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2022 #3 Neden PNG kullanmıyorsun? Fotoğrafın kalitesi çok düşük. Beklersen akşam yuso yazılı olarak yeniden tasarımı yapabilirim.
Neden PNG kullanmıyorsun? Fotoğrafın kalitesi çok düşük. Beklersen akşam yuso yazılı olarak yeniden tasarımı yapabilirim.
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #4 akans dedi: Neden PNG kullanmıyorsun? Fotoğrafın kalitesi çok düşük. Beklersen akşam yuso yazılı olarak yeniden tasarımı yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam netten aldım direkt PNG'si yok maalesef yaparsan da sevinirim. MUHAMMEDDDDDD dedi: Sen sıfır bir videoları atıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Gettoibo atıyor hocam.
akans dedi: Neden PNG kullanmıyorsun? Fotoğrafın kalitesi çok düşük. Beklersen akşam yuso yazılı olarak yeniden tasarımı yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam netten aldım direkt PNG'si yok maalesef yaparsan da sevinirim. MUHAMMEDDDDDD dedi: Sen sıfır bir videoları atıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Gettoibo atıyor hocam.
akans Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2022 #5 Watermark basasım geldi üstüne, çok güzel oldu. Yuso yazısı 4 kelime olduğu için sığdırmakta biraz problem yaşadım ama yine de güzel oldu. Dosya Ekleri gettoyuso beyaz.png 66,9 KB · Görüntüleme: 31
Watermark basasım geldi üstüne, çok güzel oldu. Yuso yazısı 4 kelime olduğu için sığdırmakta biraz problem yaşadım ama yine de güzel oldu.
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #6 akans dedi: Watermark basasım geldi üstüne, çok güzel oldu. Yuso yazısı 4 kelime olduğu için sığdırmakta biraz problem yaşadım ama yine de güzel oldu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum emeğine sağlık uğraşman yeter.
akans dedi: Watermark basasım geldi üstüne, çok güzel oldu. Yuso yazısı 4 kelime olduğu için sığdırmakta biraz problem yaşadım ama yine de güzel oldu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum emeğine sağlık uğraşman yeter.
akans Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ağustos 2022 #7 rezdwig dedi: Teşekkürler dostum emeğine sağlık uğraşman yeter. Genişletmek için tıkla... Yeter tabii 2 saat uğraştım birebir olsun diye. Düzeltmemi istediğin bir yer varsa proje dosyası duruyor hallederim, bak revize de veriyorum.
rezdwig dedi: Teşekkürler dostum emeğine sağlık uğraşman yeter. Genişletmek için tıkla... Yeter tabii 2 saat uğraştım birebir olsun diye. Düzeltmemi istediğin bir yer varsa proje dosyası duruyor hallederim, bak revize de veriyorum.
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2022 #8 Haha eyvallah senin içine sindiyse np hocam Max bu kadar olur herhalde.