Gevey pasaport sorununu çözer mi?

M.Eren Mutlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben pasaport kayıtsız yurt dışı iPhone 12 Pro Max almak istiyorum ama dediğim gibi pasaport kayıtlı değil belli bir kullanım süresi oluyor dolayısıyla 120 gün kadar bir şey yani bu sınır bitince kapanıyor. Demek istediğim gevey bu sorunu çözer mi? Eğer bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Abim bi ara araştırıyodu adamlar ekstra ücret karşılığında 2 yıl bile garanti veriyomuş. Yeni versiyonu çıkınca size güncelleme yapıyolarmış.

Abim bir ara araştırıyordu adamlar ekstra ücret karşılığında 2 yıl bile garanti veriyormuş. Yeni versiyonu çıkınca size güncelleme yapıyolarmış.

Evet orasını biliyorum ama gün problemini çözüyor mu acaba çünkü kendi sitesinde pasaport kayıt problemini çözmez diyor ama SIM kilidi problemini çözüyor anlamadım yani ondan sordum.

Evet orasını biliyorum ama gün problemini çözüyor mu acaba çünkü kendi sitesinde pasaport kayıt problemini çözmez diyor ama SIM kilidi problemini çözüyor anlamadım yani ondan sordum.
2-3 yıl sonra kendiliğinden açılıyor telefon, tam süresinin bilmediğim için 2-3 yıl dedim. sizde geveyi kullanmayı bırakıp normal kullanıma geçiyorsunuz?

Bende iPhone XS var pasaporta işletemedim çok rezil bir durum.

Demek istediği şu kısacası 2-3 yıl sonrası telefon otomatik olarak bütün hatlara açılıyor Türkiye'ye kullanımı açık oluyor.

Ama benim bildiğim kayıt olursa 2-3 yıl sonra oluyor. Şöyle yani kayıt ettirdiğinizde sadece 1 hat takabiliyosunuz ama 2-3 sene sonra farklı hatta kullanabiliyosunuz. Benim demek istediğim bu değil yani gevey 120 gun bittikten sonraki SIM problemini çözer mi çözmez mi?

Çözüyor, cihaza zarar verebiliyor ve gereksiz bir fiyatı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…