aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 26 Mayıs 2019 #1 Gezegen GSM adlı satıcıdan daha önce ürün alan oldu mu? Güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2019
ulutan Megapat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2019 #3 Ben hTC U11 aldım, cihaz gayet sorunsuz. Hem uygun fiyat hem de daha önce alış veriş yapanlar memnun kaldığı için orayı tercih ettim. İthal ürün satıyor, iade ve sorunlu ürünlerde nasıl karşılıyorlar bu önemli.
Ben hTC U11 aldım, cihaz gayet sorunsuz. Hem uygun fiyat hem de daha önce alış veriş yapanlar memnun kaldığı için orayı tercih ettim. İthal ürün satıyor, iade ve sorunlu ürünlerde nasıl karşılıyorlar bu önemli.
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 26 Mayıs 2019 #4 Silinen üye dedi: Güvenilirdir Genişletmek için tıkla... DAha önce alışveriş yaptınız mı? Fiyatının biraz ucuz olması kafamı karıştırdı. ulutan dedi: Ben hTC U11 aldım, cihaz gayet sorunsuz. Hem uygun fiyat hem de daha önce alış veriş yapanlar memnun kaldığı için orayı tercih ettim. İthal ürün satıyor, iade ve sorunlu ürünlerde nasıl karşılıyorlar bu önemli. Genişletmek için tıkla... İlk açtığımda sorunlu çıkarsa değiştirsin de sonrasında zaten yetkili servis olsa da muhtemelen kullanıcı hatası diye yollaycaklar İlk alımda bir sorun yaşar mıyım korkum bundan fiyatı çok uygun diğer satıcılara göre (Xiaomi Redmi Note 6 Pro için).
Silinen üye dedi: Güvenilirdir Genişletmek için tıkla... DAha önce alışveriş yaptınız mı? Fiyatının biraz ucuz olması kafamı karıştırdı. ulutan dedi: Ben hTC U11 aldım, cihaz gayet sorunsuz. Hem uygun fiyat hem de daha önce alış veriş yapanlar memnun kaldığı için orayı tercih ettim. İthal ürün satıyor, iade ve sorunlu ürünlerde nasıl karşılıyorlar bu önemli. Genişletmek için tıkla... İlk açtığımda sorunlu çıkarsa değiştirsin de sonrasında zaten yetkili servis olsa da muhtemelen kullanıcı hatası diye yollaycaklar İlk alımda bir sorun yaşar mıyım korkum bundan fiyatı çok uygun diğer satıcılara göre (Xiaomi Redmi Note 6 Pro için).