Gezginler güvenli mi?

BatuBey_Gamer

Picopat
Daha fazla  
Gezginlerden biraz şeyler indirdim PUBG Lite'ın PC sürümünü indirdim 163 MB boyutluydu tarama yaptım Kaspersky ile oyunu açtım indirme gibi bir şey çıktı sonra takıldı korkuyorum... Kaspersky ile tam tarama yapıyorum.

Gezginlerden biraz şeyler indirdim PUBG Lite'ın PC sürümünü indirdim 163 MB boyutluydu tarama yaptım Kaspersky ile oyunu açtım indirme gibi bir şey çıktı sonra takıldı korkuyorum... Kaspersky ile tam tarama yapıyorum.
Gezginler crack vb. oyun, uygulama paylaşmaz, sadece deneme sürümü vs. paylaşıyorlar, orjinial yani.

Gezginler güvenilirdir. Orada korsan yazılım yok ve zaten virüs tarama skorunu da kendisi gösterir.

%100 güvenli diyemem, indirdikten sonra tarama yapmanızı öneririm. Bence indirdiğiniz şey virüslü değil.

Adsız.png

Gezginler güvenilir. PUBG Lite kapandı boşuna denemeyin kurulum yapılabiliyor ama uygulamaya girmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı