umursamazvalorant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #21 CanVolteX dedi: Hocam Discord gelebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Geleyim hocam deaximessi#sekizbinbir (sayi olaram yazamiyorum sen anladin) Son düzenleme: 22 Eylül 2022
CanVolteX dedi: Hocam Discord gelebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Geleyim hocam deaximessi#sekizbinbir (sayi olaram yazamiyorum sen anladin)
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Eylül 2022 #22 umursamazvalorant dedi: Geleyim hocam deaximessi#sekizbinbir Geleyim hocam deaximessi# diger yerde. Hocam DC veremiyorum napalim xd. Genişletmek için tıkla... İstek attım.
umursamazvalorant dedi: Geleyim hocam deaximessi#sekizbinbir Geleyim hocam deaximessi# diger yerde. Hocam DC veremiyorum napalim xd. Genişletmek için tıkla... İstek attım.