hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Kasım 2020 #11 Gezginler üzerinden korsan indiremeyeceğiniz için virüs bulaşmaz.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 7 Kasım 2020 #12 Reklam virüsü vs. içeren bir dosya ise, website üzerinde indirilecek dosyanın alt kısmında uyarıyorlar zaten.
Reklam virüsü vs. içeren bir dosya ise, website üzerinde indirilecek dosyanın alt kısmında uyarıyorlar zaten.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 7 Kasım 2020 #13 Ne indirdiğimi hatırlamamakla birlikte, bundan 6-7 sene önce bir dosya indirip kurup virüs bulaştırdığım için o zamandan beri kullanmıyorum.
Ne indirdiğimi hatırlamamakla birlikte, bundan 6-7 sene önce bir dosya indirip kurup virüs bulaştırdığım için o zamandan beri kullanmıyorum.
N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 7 Kasım 2020 #14 ihydrogeni dedi: Ne indirdiğimi hatırlamamakla birlikte, bundan 6-7 sene önce bir dosya indirip kurup virüs bulaştırdığım için o zamandan beri kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende kanka eski laptopuma virüs bulaşmıştı bu siteden. Java idi sanırım.
ihydrogeni dedi: Ne indirdiğimi hatırlamamakla birlikte, bundan 6-7 sene önce bir dosya indirip kurup virüs bulaştırdığım için o zamandan beri kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende kanka eski laptopuma virüs bulaşmıştı bu siteden. Java idi sanırım.
H HanSoloQ Centipat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #15 228522 dedi: "VirusTotal" isimli ntrs87 dedi: Ben gezginler virüslü diye biliyorum ama CFG tarzı şeylerden bir şey olmaz çok güvenmeyin derim. Genişletmek için tıkla... winrarı kaza ile gezginlerden indirdim cfg de dosya tc den Genişletmek için tıkla... Ybert dedi: Belki bulaştırabilir.Ama ben hiç bulaştığını görmedim,Gezginler'den Minecraft indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Crack olduğu için büyük ihtimalle var her virüs belli etmez kendini hadwiger dedi: Gezginler üzerinden korsan indiremeyeceğiniz için virüs bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... maalesef bazıları gidip ona da virüs katıyor LethalSmile dedi: Hayır. Bulaştırmaz. Genişletmek için tıkla... Kesin bir cevap olamaz
228522 dedi: "VirusTotal" isimli ntrs87 dedi: Ben gezginler virüslü diye biliyorum ama CFG tarzı şeylerden bir şey olmaz çok güvenmeyin derim. Genişletmek için tıkla... winrarı kaza ile gezginlerden indirdim cfg de dosya tc den Genişletmek için tıkla... Ybert dedi: Belki bulaştırabilir.Ama ben hiç bulaştığını görmedim,Gezginler'den Minecraft indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Crack olduğu için büyük ihtimalle var her virüs belli etmez kendini hadwiger dedi: Gezginler üzerinden korsan indiremeyeceğiniz için virüs bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... maalesef bazıları gidip ona da virüs katıyor LethalSmile dedi: Hayır. Bulaştırmaz. Genişletmek için tıkla... Kesin bir cevap olamaz