L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 21 Nisan 2021 #31 Hopefollow dedi: Picasa uygulamasını eskiden kullanıyordum hocam. Resmi site bulamadım. Sanırım kalkmış artık veya ben bulamadım, bilmiyorum. Microsoft Word için de paralı diye biliyorum. O yüzden Google'a yazınca karşıma ilk gezginler çıktı ve sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Picasa desteği çoktan kesildi. Google Fotoğraflar'a geçildi. Yine de Picasa isterseniz diye Gezginler'den indirip kontrol ettim. Dosya orijinalmiş.
Hopefollow dedi: Picasa uygulamasını eskiden kullanıyordum hocam. Resmi site bulamadım. Sanırım kalkmış artık veya ben bulamadım, bilmiyorum. Microsoft Word için de paralı diye biliyorum. O yüzden Google'a yazınca karşıma ilk gezginler çıktı ve sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Picasa desteği çoktan kesildi. Google Fotoğraflar'a geçildi. Yine de Picasa isterseniz diye Gezginler'den indirip kontrol ettim. Dosya orijinalmiş.
H Hopefollow Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 86 21 Nisan 2021 #32 Lord Raiden dedi: Picasa desteği çoktan kesildi. Google Fotoğraflar'a geçildi. Yine de Picasa isterseniz diye Gezginler'den indirip kontrol ettim. Dosya orijinalmiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Lord Raiden dedi: Picasa desteği çoktan kesildi. Google Fotoğraflar'a geçildi. Yine de Picasa isterseniz diye Gezginler'den indirip kontrol ettim. Dosya orijinalmiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 21 Nisan 2021 #33 Qincell dedi: Crack sayılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Öesela ben oradan Office 2015 indirdim ama yine de Key aldım etkinleştrimek için.
Qincell dedi: Crack sayılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Öesela ben oradan Office 2015 indirdim ama yine de Key aldım etkinleştrimek için.
T TheBigLemonHD Decapat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 413 Çözümler 4 Yer Denizli 21 Nisan 2021 #34 Orijinal setup dağıtıyor güvenilirdir. Senelerdir kullanıyorum.