Gezginler'den indirilen NFS MW Demo oyununda unzip nedir?

Enesanna

Decapat
Başlıktaki siteden Need for Speed: Most Wanted indirdim. Neredeyse ilk defa Steam dışında bir oyun indiriyorum ve karşıma bu ekran çıktı. Virüs olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-08-21-17-06-378_com.miui.screenshot-edit.jpg
    191,2 KB · Görüntüleme: 95
Gezginlerden bir şey indirmeni önermem onun dışında zip sıkıştırılmış dosya demek. Onları unzip edeceksin yani sıkıştırılmış dosyalara klasöre çıkartman gerekiyor. Onu yap diyor orada.

Başlıktaki siteden Need for Speed: Most Wanted indirdim. Neredeyse ilk defa Steam dışında bir oyun indiriyorum ve karşıma bu ekran çıktı. Virüs olabilir mi?
Zaten demo indirmişsin. Öncelikle aradığın siteyi değiştirmeni tavsiye ederim. Lisans süresi bitmiş oyunları paylaşan bir site var ama link paylaşmam yasak mı değil mi bilmiyorum o yüzden googleda aratarak bulabilirsin.

Teşekkürler zaten konu uzun bir sürede onaylandığı için bekleyemedim araştırdım. Çalıştırdım pek bir sorun yok ama evet demo indirmişim. İyi akşamlar.

Pek öyle sitelere de güvenmem yani bu site bile güvenilir olduğu halde 2 farklı antivirüs uygulaması ile taradım. Belki ZIP dosyası olduğu için bulamamıştır diye sormak istedim. Teşekkürler yine de. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…