st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 17 Ocak 2021 #21 İstersen Google Drive'ye yükleyip link atabilirim.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #22 Mümkünse gezginlerden indirmeyin eski sürümü oluyor genelde diğer sitelere bakabilirsiniz(uptodown, softonic, tamindir, vb.)
Mümkünse gezginlerden indirmeyin eski sürümü oluyor genelde diğer sitelere bakabilirsiniz(uptodown, softonic, tamindir, vb.)
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 17 Ocak 2021 #23 Başka bir tarayıcı ile resmi sitesinden indirmeyi deneyin. @Anilkyae
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Ocak 2021 #24 m3081 dedi: Mümkünse gezginlerden indirmeyin eski sürümü oluyor genelde diğer sitelere bakabilirsiniz(uptodown, softonic, tamindir, vb.) Genişletmek için tıkla... Softonic güvenilir olduğuna emin misin?
m3081 dedi: Mümkünse gezginlerden indirmeyin eski sürümü oluyor genelde diğer sitelere bakabilirsiniz(uptodown, softonic, tamindir, vb.) Genişletmek için tıkla... Softonic güvenilir olduğuna emin misin?
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 17 Ocak 2021 #25 Mert Ayıboğan dedi: Softonic güvenilir olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Softonic güvenli değildir, malware yayıyor.
Mert Ayıboğan dedi: Softonic güvenilir olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Softonic güvenli değildir, malware yayıyor.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #26 Mert Ayıboğan dedi: Softonic güvenilir olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet ben hep indiriyorum ve güvenli olmasa ya Microsoft Edge uyarır ya Defender uyarır ya da Kaspersky uyarır. Mert Ayıboğan dedi: Softonic güvenilir olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... SalihCinar dedi: Softonic güvenli değildir, malware yayıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an softonicten Afterburner indirdim Kaspersky ile tarama yapıyorum.
Mert Ayıboğan dedi: Softonic güvenilir olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Evet ben hep indiriyorum ve güvenli olmasa ya Microsoft Edge uyarır ya Defender uyarır ya da Kaspersky uyarır. Mert Ayıboğan dedi: Softonic güvenilir olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... SalihCinar dedi: Softonic güvenli değildir, malware yayıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an softonicten Afterburner indirdim Kaspersky ile tarama yapıyorum.