E efedddd Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 228 21 Kasım 2022 #1 Selamlar. İngilizce dersinde ödev olarak İngilizce olarak bir gezi turu broşürü yapmamız gerekiyor. Bu broşürü hangi uygulamadan yapacağım hakkında herhangi bir fikrim yok. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı? Dosya Ekleri xx.jpg 169,3 KB · Görüntüleme: 178
Selamlar. İngilizce dersinde ödev olarak İngilizce olarak bir gezi turu broşürü yapmamız gerekiyor. Bu broşürü hangi uygulamadan yapacağım hakkında herhangi bir fikrim yok. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.135 Makaleler 2 Çözümler 16 21 Kasım 2022 #2 Canva veya Adobe Express ile yapabilirsin. Canva Adobe Express İkisi de bedava bu arada.
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #3 GIMP, Krita, Adobe PS / Illustrator, Picsart, Canva gibi photoshop programları ile yapabilirsiniz hocam.
GIMP, Krita, Adobe PS / Illustrator, Picsart, Canva gibi photoshop programları ile yapabilirsiniz hocam.
E efedddd Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 228 21 Kasım 2022 #4 kardesgarantisibenim dedi: GIMP, krita, Adobe PS / Illustrator, Picsart, canva gibi Photoshop programları ile yapabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle teşekkürler. Yazmış olduğunuz uygulamalardan hangisinin kullanımı daha kolay?
kardesgarantisibenim dedi: GIMP, krita, Adobe PS / Illustrator, Picsart, canva gibi Photoshop programları ile yapabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle teşekkürler. Yazmış olduğunuz uygulamalardan hangisinin kullanımı daha kolay?
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 21 Kasım 2022 #5 efedddd dedi: Yazmış olduğunuz uygulamalardan hangisinin kullanımı daha kolay? Genişletmek için tıkla... Ben Canva diye düşünüyorum.
efedddd dedi: Yazmış olduğunuz uygulamalardan hangisinin kullanımı daha kolay? Genişletmek için tıkla... Ben Canva diye düşünüyorum.
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #6 efedddd dedi: Hocam öncelikle teşekkürler. Yazmış olduğunuz uygulamalardan hangisinin kullanımı daha kolay? Genişletmek için tıkla... Canva ve Krita. Mobil cihaz için olarak Picsart.
efedddd dedi: Hocam öncelikle teşekkürler. Yazmış olduğunuz uygulamalardan hangisinin kullanımı daha kolay? Genişletmek için tıkla... Canva ve Krita. Mobil cihaz için olarak Picsart.