GF 210 alınır mı?

EskoriX

Hectopat
Merhaba, bu kartı ikinci el olarak 150₺ gibi bir fiyata buldum. Retro olarak takılmayı düşündüğüm bir bilgisayar var. Sizce alınır mı?
2010 ve altı oyunları akıcı bir şekilde oynatır mı? Teşekkür ederim.

Benim eski bilgisayardaki HD 6450 bu karttan daha güçlü diye biliyorum bence almayın.

Evet HD 6450 zaten tokatlar bu kartı fakat fiyat olarak uygun çevremde başka bir kart bulabilir miyim bilmiyorum.

GF 210 yetersiz kalabilir büyük ihtimal GT 430 olabilir minimum eski oyunlar için HD 6450 ile 50 FPS alınabiliyor ortalama hatta rekorum 140 FPS olmuştu bazı oyunlarda (Oyuna göre çok değişir 10 FPS bile gördüm ve hepsini en yüksek ayarlarda denedim)
GT 430 fiyatları en son 400 gibi diye hatırlıyorum daha düşük olabilir yâda pazarlık yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
@Kare Tilki Merhaba peki ufak bir soru daha sormak istiyorum. Bu GF 210 ile Metin2 ya da Knight Online akıcı oynanabilir mi? Birde samp oynamayı düşünüyorum.

@Kare Tilki merhaba peki ufak bir soru daha sormak istiyorum. Bu GF 210 ile Metin2'ya da Knight Online akıcı oynanabilir mi? Bir de SA:MP oynamayı düşünüyorum.

Hocam hiç almayın bence Metin2 için minimum GT 710'du galiba internetde sistem gereksinimleri yazar işlemci ve RAM yeterli mi?
Başka hiçbir kart yok mu oralarda bütçeniz en fazla kaç olur?

Hocam hiç almayın bence Metin2 için minimum GT 710'du galiba internetde sistem gereksinimleri yazar işlemci ve RAM yeterli mi?
Başka hiçbir kart yok mu oralarda bütçeniz en fazla kaç olur?

GT 220 olsaydı alın derdim aralarında bayağı fark var.

İşlemci konusunda şuan düşük bir işlemci var fakat anakart ve psu kurtarırsa eğer q9550 veya q9400 takmayı düşünüyorum RAM olarak şuan 2 GB DDR3 RAM mevcut, 2 GB daha takviye yapıp dual kullanmayı düşünüyorum. Ekran kartı konusunda öyle diyorsanız bayramdan sonra internet kafelere bir bakayım fiyat alayım karta göre burada müzakere ederiz isterseniz.
Anakart HP H-IG41-uATX olarak geçiyor bunun üzerine kuracağım sistemi ne dersiniz bu karta bel bağlanır mı? PSU ise yine HP 300W bir model.

DDR3 olması DDR2 olmasından iyi en azından 1333 MHz RAM destekliyor anakart özelliğine bakınca şu anki RAM hızı öyleyse diğeride aynı hızda olması çok iyi olur Q9550 işlemci iyi olur fiyatı uygun bulursan en iyi Q9650 bulabilirsin pahalıdır büyük ihtimal 4 GB RAM eski oyunlar için oldukça yeterli HD 6450 sistemim DDR2 4 GB'di güncel oyunların birkaçını bile 40 FPS açtığı olmuştu fazla yüksek masrafı olmadığı sürece eski oyunlarda çok iyi FPS verir yapacağınız sistem Windows 8.1 kullanadabilirsiniz uygun ayarlamalar ile 700 MB RAM kullanımı olur en azından ben öyle yapmıştım.
Ekran kartı ise Q9550 alırsan ona uygun ekran kartı almak istersen eski oyunlardaki performansı çok yüksek olur.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu anakart q9550'yi rahatça besleyebilir mi? PSU yeterli olur mu, ve q9550'yi 250₺ gibi bir fiyata buldum ne dersiniz?

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu anakart Q9550'yi rahatça besleyebilir mi? PSU yeterli olur mu, ve Q9550'yi 250₺ gibi bir fiyata buldum ne dersiniz?

Bu işlemciler 95W kullanıyor 300W PSU yeter yanında GT 1030 gibi ekran kartı olsa birkaç tane güncel oyun bile oynanabilir işlemcinin fiyat iyi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…