GF210 vs HD4650

HD 4650 alın hocam yani cok büyük bir değişiklik olmaz ama bazı oyunlarda 20 FPS alıyosan 35-40 falan olur belki.

HD 4650 sizin GT210'dan iyidir fakat bulabilirseniz HD 5570 - HD6510 - GT430 tavsiye ederim. En azından DX11 desteği olur ekran kartının ve Valorant gibi DX11 desteği isteyen oyunları rahatça açabilme imkanınız olur.

Yarın 250₺'ye HD 4650 1GB alacağım sizce mantıklı mı? Elimde şu an GF210 1GB var, almaya değer mi?
Para verip almanıza değmez çok fark olmaz. İkisinde de DX11 bulunmuyor.
Windows 10 için driver konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Win8.1'de Steam desteği yakın zamanda kalkıyor. Yani sadece bir amaç için alınacaksa belki olur ama onun dışında ikinci bir şey yapamazsınız diyelim.

Para verip almanıza değmez çok fark olmaz. İkisinde de DX11 bulunmuyor.
Windows 10 için driver konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Win8.1'de Steam desteği yakın zamanda kalkıyor. Yani sadece bir amaç için alınacaksa belki olur ama onun dışında ikinci bir şey yapamazsınız diyelim.

Baktım Game testlerine Valorant en düşük ayarlarda açıyor 1ay önce atılmış.

HD 4650 sizin GT210'dan iyidir fakat bulabilirseniz HD 5570 - HD6510 - GT430 tavsiye ederim. En azından DX11 desteği olur ekran kartının ve Valorant gibi DX11 desteği isteyen oyunları rahatça açabilme imkanınız olur.

Almalı mıyım sence? Boşa para vermek istemiyorum öğrenci sorunları klasik.

Baktım Game testlerine Valorant en düşük ayarlarda açıyor 1ay önce atılmış.

Almalı mıyım sence? Boşa para vermek istemiyorum öğrenci sorunları klasik.

Boşuna para vermeyin, gerek yok diye düşünüyorum.

HD4650 ve GT210'da DX11 desteği yok, oyunu açamaz. Sadece bazı oyun ayarlarını değiştirerek resmi olmayan bir şekilde desteklenmeyen kartlarda oyunu açabilenler var (tavsiye etmem) onda da stabil olmaz diye düşünüyorum bu kartlar için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı