P pruv4 Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Selam öncelikle Mersin gibi bayağı sıcak bir şehirde yaşıyorum. Bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum. MSI GF63 Thin kullanıyorum alalı 1.5-2 yıl oldu hiç macun değişikliği yapmadım. Değerlerim nasıl? İlk fotoğraf testteyken diğeri boştayken. Dosya Ekleri stabilitytest.png 49,4 KB · Görüntüleme: 61 stabilitytestboşta.png 49 KB · Görüntüleme: 59
Selam öncelikle Mersin gibi bayağı sıcak bir şehirde yaşıyorum. Bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum. MSI GF63 Thin kullanıyorum alalı 1.5-2 yıl oldu hiç macun değişikliği yapmadım. Değerlerim nasıl? İlk fotoğraf testteyken diğeri boştayken.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 10 Ağustos 2022 #2 Gayet iyi.
P pruv4 Centipat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 Grenouille dedi: Gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten yüreğime su serptiniz. Daha önce macun da sürmedim. Güvenememiştim kendime. Teşekkür ederim.
Grenouille dedi: Gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten yüreğime su serptiniz. Daha önce macun da sürmedim. Güvenememiştim kendime. Teşekkür ederim.