Bilgisayarıma yeni ekran kartı taktım. Oyun oynarken aniden monitörde sinyal yok yazdı ve görüntü gitti ancak kasa çalışmaya devam ediyordu. Sonrasında aç kapa yapsam da nafile. VGA kablosunu ekran kartından çıkartıp onboarda çalıştı ve bilgisayar açıldı. (bundan öncesinde onboarda taktığımda sinyal yok yazıyor ekran kartına takınca ise görüntü veriyordu). Ekran kartının HDMI çıkışından bilgisayarımı TV'ye bağladım ancak yine olmadı. Daha sonra ekran kartımı taktım vidaları vs daha özenli sıktım tüm girişlerin ve bağlantıların tam oturduğuna emin oldum ve şaşırtıcı şekilde açıldı. Bu sefer de ekran kartından açınca görüntü veriyor ancak onboarddan açılmıyordu. Yani benim işime yarıyordu. Her neyse VGA girişinde vs sorun olduğunu düşündüm hayatıma devam ettim. 3-4 saat oyun oynadım sonrasında aniden tekrar aynı sıkıntı oldu yine VGA'yı ekran kartından çekip onboarda taktım çalıştı ve şu an bu şekilde yazıyorum. Bunun sebebi nedir? İlk defa karşılaşıyorum.
Not: Sıcaklık yüksek değil.
Ekran kartı: NVIDIA GF9800 GT.
Anakart: Vallahi HP bilmembir şeyydi unuttum eğer gerekliyse bulurum. Şu an çok üşendim uykum var :/