GFN alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba, 2 3 ay önce GFN almıştım fakat GTX 1060 gibi 6 7 nesil öncesinin kartlarını veriyorlardı. Ayrıca HDD kullanılıyordu oyunları açması çok uzun sürüyordu ve bufferbloat skorumun a+ ve ping değerlerim aşırı düşük olmasına rağmen paket kaybı ve kare kaybı yaşıyordum fakat ne yaparsam yapayım düzelmedi. Şu an nasıl acaba alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgisayar almadan önce kullanıyordum GFN dediğiniz gibi 1060 kartlarıyla oyuna sokuyordu genelde. Ama yazdığınız gibi oyunları geç açılması veya paket kaybı sorunum olmamıştı. Valhalla Fortnite ve CS giriyordum genellikle ihtiyacınız varsa alın 3 aylık fiyatına 6 aylık alınıyordu galiba kampanyayla

Eskiden nasılsa şu an 1 adım ötesine geçmediler. Hala aynı.

İnternetiniz iyiyse Boosteroid adlı Cloud servisi vardı oradan GFN de olmayan oyunlarada giriş yapabiliyorsunuz. (RDR2, Hogwarts Legacy vb) ancak deneme sürümü vermiyorlar. Ve TR sunucuları yok Romanya sunucularından bağlanıyorsunuz galiba en yakın neredeyse.

4090 versinler interneti çözeriz Cyberpunk oyununda zamanında 1060 vermişti kart olarak. 30 FPS oyun oynuyordum Geforce NOW'da. Mükemmel hizmet.

Hocam bağlantım aşırı stabil fakat sadece GFN sunucularında paket kaybı yaşıyordum ama arada sırada hiç olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…