GFN oyun önerisi

• Portal 2(Paralı)
  • Witcher 3(Paralı)
  • Distance(Paralı)
  • Destiny 2
  • Brawlhalla
  • Rocket League
  • Hitman 3(Paralı ama ücretsiz başlangıç paketi var Epic'te)
  • Watch_Dogs 2(Paralı ama bir ara Epic bedavaya vermişti)
  • Paladins

Tabi bunlar kendi zevkime göre oyunlar. Sana tavsiyem sevdiğin bir şey varsa GFN destekliyor mu kontrol edip oynaman.

• Portal 2(Paralı)
  • Witcher 3(Paralı)
  • Distance(Paralı)
  • Destiny 2
  • Brawlhalla
  • Rocket League
  • Hitman 3(Paralı ama ücretsiz başlangıç paketi var Epic'te)
  • Watch_Dogs 2(Paralı ama bir ara Epic bedavaya vermişti)
  • Paladins

Tabi bunlar kendi zevkime göre oyunlar. Sana tavsiyem sevdiğin bir şey varsa GFN destekliyor mu kontrol edip oynaman.
Teşekkürler.

AC Origins. Steam'de genellikle indirime giriyor. GFN'de en iyi gözüken oyun. 20 mbps internetle hiç bulanıklık olmadan oynuyorum.

Hocam aslında dediğiniz hikayeli bütün oyunları bitirdim. Rocket league ara sıra giriyorum, ayrıca AC Origins'te bitti suyu çıktı hatta.
Yani onla ilgili hocam nedenini biliyorsunuz(oyunlarda ekstra ücret almadığı ve oyun şirketlerine vermediği için ki bence burada oyun şirketleri biraz paragöz davranmış) GFN hala biraz kütüphane sıkıntısı çekiyor.

O yüzden başka ne olabilir diye düşünüyorum ve bunları buldum ama diğerlerinden farklı olarak bunları az önceki oyunlar kadar fazla oynamadım;

• Spellbreak
  • Human Fall Flat(Paralı)
  • Apex Legends
  • Metro 2033(Redux olanı da var Redux'u Epic normal sürümü Steam bedavaya vermişti bir ara)
  • Trackmania
Onun dışında kusura bakmayın hocam(benden kaynaklı) zaten topu topu 30 oyun ekli GFN kütüphanemde bir çoğunu da oynamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı