S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.660 Makaleler 13 Çözümler 19 29 Ocak 2022 #1 Merhaba. İnternetim yeterli olmasına rağmen aşırı derecede takılma yaşıyorum. 4 gundur boyle bir problem yoktu ancak şimdi tam bir çileye dondu GeForce NOW. Sunucularda sorun mu var acaba? TR Central 1'deyim.
Merhaba. İnternetim yeterli olmasına rağmen aşırı derecede takılma yaşıyorum. 4 gundur boyle bir problem yoktu ancak şimdi tam bir çileye dondu GeForce NOW. Sunucularda sorun mu var acaba? TR Central 1'deyim.
ADİL ALPEREN ÇİFTCİ Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Konya/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ass.Dr 29 Ocak 2022 #2 Global sitesinden sunucu durumlarına bakabilirsin.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.660 Makaleler 13 Çözümler 19 29 Ocak 2022 #3 ADİL ALPEREN ÇİFTCİ dedi: Global sitesinden sunucu durumlarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Baktım da sorun yok gozukuyor. Witcher 3 oynuyorum bu arada.
ADİL ALPEREN ÇİFTCİ dedi: Global sitesinden sunucu durumlarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Baktım da sorun yok gozukuyor. Witcher 3 oynuyorum bu arada.
ADİL ALPEREN ÇİFTCİ Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Konya/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ass.Dr 29 Ocak 2022 #4 Salih METİN dedi: Baktım da sorun yok gozukuyor. Witcher 3 oynuyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... GFN'den ağ testi yapıp payşaır mısın?
Salih METİN dedi: Baktım da sorun yok gozukuyor. Witcher 3 oynuyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... GFN'den ağ testi yapıp payşaır mısın?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.660 Makaleler 13 Çözümler 19 29 Ocak 2022 #5 ADİL ALPEREN ÇİFTCİ dedi: GFN'den ağ testi yapıp payşaır mısın? Genişletmek için tıkla... Sorunu cozdum, dalgınlığıma verin lutfen. Evdeki routera bağlanıyorum. Ablam da YT'den video izleyince bende aşırı dalgalanma olmuş.
ADİL ALPEREN ÇİFTCİ dedi: GFN'den ağ testi yapıp payşaır mısın? Genişletmek için tıkla... Sorunu cozdum, dalgınlığıma verin lutfen. Evdeki routera bağlanıyorum. Ablam da YT'den video izleyince bende aşırı dalgalanma olmuş.