This is AuTiStic Centipat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 GeForce'da normalde bende her oyun açılıyor fakat bugün BF 1 aldım açmayı denedim ve açılmadı. Oyun dosyası açılıyor sonra kapanıp başka bir EA uygulaması açılıyor ve preparing Game diyor. Bekliyorum ve açılmıyor. (BF 1 Steam versiyonu var.) Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
GeForce'da normalde bende her oyun açılıyor fakat bugün BF 1 aldım açmayı denedim ve açılmadı. Oyun dosyası açılıyor sonra kapanıp başka bir EA uygulaması açılıyor ve preparing Game diyor. Bekliyorum ve açılmıyor. (BF 1 Steam versiyonu var.)
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 10 Şubat 2024 #2 Türkiye paketindeyseniz HDD hızına maruz kaldınız demektir. GFN'de Assasins Creed Mirage girmek için 10 dakika beklemişliğim var.
Türkiye paketindeyseniz HDD hızına maruz kaldınız demektir. GFN'de Assasins Creed Mirage girmek için 10 dakika beklemişliğim var.
This is AuTiStic Centipat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #3 Kükreyen Deli Adam dedi: Türkiye paketindeyseniz HDD hızına maruz kaldınız demektir. GFN'de Assassin's Creed Mirage girmek için 10 dakika beklemişliğim var. Genişletmek için tıkla... Bende Ark girmek için bayağı beklemiştim. Allah'tan, beklerken Ark oynamaktan sıkıldım yoksa daha işim vardı.
Kükreyen Deli Adam dedi: Türkiye paketindeyseniz HDD hızına maruz kaldınız demektir. GFN'de Assassin's Creed Mirage girmek için 10 dakika beklemişliğim var. Genişletmek için tıkla... Bende Ark girmek için bayağı beklemiştim. Allah'tan, beklerken Ark oynamaktan sıkıldım yoksa daha işim vardı.