GFN'de ping çok yüksek oluyor

Piixig

Hectopat
Daha fazla  
GeForce NOW'da us central sunucusuna bağlanınca internet hızım yeterli olmasına rağmen ping 200Ms'in altına düşmüyor. Cgn IP havuzunda bulunduğum için o yüzden ping olduğunu düşünüyorum. Böyle bir şey olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam US yerine EU da oynarsanız daha düşük ping alırsınız.

EU'da oynayınca da bir fark olmuyor hocam 150Ms alıyorum.

Amerika'nın tam ortasındaki sunucuya bağlanıyorsunuz zaten 80-90 ms ile mi oynamayı bekliyordunuz?
EU Central'de bile 55ms'nin altına ulaşmak çok nadir oluyor, internet hızının yüksek olması ping konusunda pek bir şey ifade etmez sunucu uzak olduktan sonra.

EU'da oynayınca da bir fark olmuyor hocam 150Ms alıyorum.
Wi-Fi ile mi bağlanıyorsunuz?

Hocam yaklaşık 1.5 ay önce aynı internetle aynı sunucuda 60Ms'in üstünü görmezken bir anda yükseldi.

Modem kablolu bağlantı yapamayacağım bir yerde.

Hocam sabit 200 alıyorum. 199 da olmuyor 201 de.

Merhaba, sol, i3D, cogent. Peer veya IP anonsuna sahip operatorleri kullanın.
Vodafone, Turkcell, fixnet. Mevcuttur. Hepsi farklı olarak.

Turknet gigafiber kullanıyorum hocam. Bilgisayar 2.4Ghz destekliyor.

Gigafiber gibi bir altyapıda bence router alın. Oradan da kablo çekin bilgisayara. Bu arada US'de çok ping olur. EU daha iyi bir seçenek. En iyisi, her ne kadar övmesem de TR sunucuları. Pahalı ama iyi en azından.

Bu arada VPN ile bağlandığınızı varsayıyorum. Oyuna girerken VPN'i kapayıp, öyle girin. VPN ile girdiğinizde o da ekstra gecikme yükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…