GFN'ye zam gelecek mi?

Daha fazla  
Yakın zamanda zam gelmesi mümkün mü? 3 aylık paket 290TL şu anda alsam mı kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanmı bilemem ancak zam gelecek o belli. Oynayacağın oyunlar varsa al yani.

Yakın zamanda zam gelmesi mümkün mü? 3 aylık paket 290TL şu anda alsam mı kararsız kaldım.

GFN her dolar arttığında zam yapıyor diyebiliriz. Yani evet kesin zam gelir ama ne zaman bilmiyoruz. Mümkünse hemen al.

GeForce NOW'a sürekli zam geliyor ve muhtemelen de tekrardan zam gelecek. Bir aylık paketini 250-300 TL gibi bir fiyata güncelleyeceklerini düşünüyorum. İmkanınız varsa düşünmeden almanızı tavsiye ederim, düşünecek vakit yok maalesef.

Turkcell çatısı altında yönetiliyor. Evet, deprem zamanı fatura olayı ile paragöz ve rezil yapısını gösteren Turkcell yönetiyor GeForceNOW Türkiye pazarını. Bu olayları geçtim adamlar ay başı zam yapıyor zaten.

GeForce NOW aslında çok güzel bir şey ama Türkiye'de kullanılamıyor. Adamlar ay başı zam yapıyor. Onu alacağınıza Boosteroid alın tek sıkıntısı Türkiye sunucusu bulunmuyor.

Şuan 1 aylık paketim 20 temmuz'da bitiyor. Şuan 3 Aylık alsam bir karışıklık olur mu? Yoksa 20 temmuzu mu bekleyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…