H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar GFX tool kullanarak PUBG'de 60 FPS oynamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
S sxn Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 198 9 Eylül 2023 #2 H0usten dedi: Arkadaşlar GFX tool kullanarak PUBG'de 60 FPS oynamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... GFX tool artık FPS arttırma seçeneği çalışmıyor diye biliyorum.
H0usten dedi: Arkadaşlar GFX tool kullanarak PUBG'de 60 FPS oynamak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... GFX tool artık FPS arttırma seçeneği çalışmıyor diye biliyorum.
H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Eylül 2023 #3 sxn dedi: GFX tool artık FPS arttırma seçeneği çalışmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğiniz başka yöntem var mı?
sxn dedi: GFX tool artık FPS arttırma seçeneği çalışmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğiniz başka yöntem var mı?
S sxn Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 198 9 Eylül 2023 #4 H0usten dedi: Hocam bildiğiniz başka yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonunuz kaç Hz hocam? Ona göre 90 veya 60FPS Config dosyası indirebilirsiniz.
H0usten dedi: Hocam bildiğiniz başka yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Telefonunuz kaç Hz hocam? Ona göre 90 veya 60FPS Config dosyası indirebilirsiniz.
H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Eylül 2023 #5 sxn dedi: Telefonunuz kaç Hz hocam? Ona göre 90 veya 60FPS Config dosyası indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 120hz sxn dedi: Telefonunuz kaç Hz hocam? Ona göre 90 veya 60FPS Config dosyası indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğiniz Config dosyası var mı ve ban yersem donanım bani mi atılıyor yoksa hesap banı mı? Son düzenleme: 9 Eylül 2023
sxn dedi: Telefonunuz kaç Hz hocam? Ona göre 90 veya 60FPS Config dosyası indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 120hz sxn dedi: Telefonunuz kaç Hz hocam? Ona göre 90 veya 60FPS Config dosyası indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğiniz Config dosyası var mı ve ban yersem donanım bani mi atılıyor yoksa hesap banı mı?
S sxn Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 198 9 Eylül 2023 #6 H0usten dedi: 120Hz. Hocam bildiğiniz Config dosyası var mı ve ban yersem donanım bani mi atılıyor yoksa hesap banı mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim Config dosyası yok ama PUBG Mobile sürümünü yazıp 90FPS Config yazarsan bulursun. Ban yerseniz de hesap banı atılıyor.
H0usten dedi: 120Hz. Hocam bildiğiniz Config dosyası var mı ve ban yersem donanım bani mi atılıyor yoksa hesap banı mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim Config dosyası yok ama PUBG Mobile sürümünü yazıp 90FPS Config yazarsan bulursun. Ban yerseniz de hesap banı atılıyor.
H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Eylül 2023 #7 sxn dedi: Bildiğim Config dosyası yok ama PUBG Mobile sürümünü yazıp 90FPS Config yazarsan bulursun. Ban yerseniz de hesap banı atılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam misafir hesabıyla Config denedim ama işe yaramadı.
sxn dedi: Bildiğim Config dosyası yok ama PUBG Mobile sürümünü yazıp 90FPS Config yazarsan bulursun. Ban yerseniz de hesap banı atılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam misafir hesabıyla Config denedim ama işe yaramadı.