Bunlar sizin kendi görüşleriniz bende size şahsi düşüncelerimi aktarayım. Şu an hangi telefonu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama kullanmadığınız ürünlere karşı bu kadar ön yargılı yaklaşmayın. Şahsen bende Xiaomi'den hiç haz etmem. Neden? Çünkü aldığım telefon arızalı çıktığı için ve hala para iadesi alamadığım için. Samsung'un fiyatlandırma politikası bana da kötü geliyor ama bu ürünlerin 'çöp' olduğu anlamına gelmez. Aynı şekilde bende Xiaomi'de problem yaşadığım için bu markayı kötü yapmaz. Anladığım kadarıyla Samsung'un orta segment cihazlarından hoşlanmıyorsunuz. Bende tam tersi düşünüyorum. Neden mi? Kullandıkları Exynos işlemciler o kadar da kötü değil en azından orta segment cihazlar için. 'Xiaomi öyle değil mesela Android güncellemesi vermese de MIUI güncellemesi veriyor.' Bu cümleniz doğru değil. Sürekli olarak yeni Android sürümü çıkmadığı için markalar sürekli güncelleme yapamazlar. Aynı şekilde MIUI sürekli olarak güncellenmiyor. Bana soracak olursanız Huawei ve Samsung yazılım konusunda bir tık öndeler. Bunlar tabii ki benim şahsi düşüncelerim.