Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #11 W.Heisenberg dedi: GG "good game" gibi bir şey demekti. Ayrıca WP'nin anlamı Whatsapp değil. Genişletmek için tıkla... Oyun dışındaki kısaltmasını söyledim.
W.Heisenberg dedi: GG "good game" gibi bir şey demekti. Ayrıca WP'nin anlamı Whatsapp değil. Genişletmek için tıkla... Oyun dışındaki kısaltmasını söyledim.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.214 Çözümler 1 20 Temmuz 2021 #12 GG good game demekse mesela adam öldü. GG diyorlar. Neden peki?
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.105 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #13 One Face dedi: Gg good Game demekse mesela adam öldü. Gg diyorlar. Neden peki? Genişletmek için tıkla... Türklerin adamlara cici cici cici diye saldırması iyi oyundu iyi savaştı gibi bir anlamla söylüyorlar.
One Face dedi: Gg good Game demekse mesela adam öldü. Gg diyorlar. Neden peki? Genişletmek için tıkla... Türklerin adamlara cici cici cici diye saldırması iyi oyundu iyi savaştı gibi bir anlamla söylüyorlar.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.214 Çözümler 1 20 Temmuz 2021 #14 Solistrakya dedi: Türklerin adamlara cici cici cici diye saldırması iyi oyundu iyi savaştı gibi bir anlamla söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya. Mesela bir video da görmüştüm. Ses gidiyor. Ses GG diyorlar. Kötü bir şey manasında değil mi?
Solistrakya dedi: Türklerin adamlara cici cici cici diye saldırması iyi oyundu iyi savaştı gibi bir anlamla söylüyorlar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya. Mesela bir video da görmüştüm. Ses gidiyor. Ses GG diyorlar. Kötü bir şey manasında değil mi?
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 20 Temmuz 2021 #15 GG= good game ama bizde küfür olarak yerleşmiş.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 20 Temmuz 2021 #16 One Face dedi: Yok hocam ya. Mesela bir video da görmüştüm. Ses gidiyor. Ses GG diyorlar. Kötü bir şey manasında değil mi? Genişletmek için tıkla... "G*** girdi" anlamı da çıkar.
One Face dedi: Yok hocam ya. Mesela bir video da görmüştüm. Ses gidiyor. Ses GG diyorlar. Kötü bir şey manasında değil mi? Genişletmek için tıkla... "G*** girdi" anlamı da çıkar.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.991 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 20 Temmuz 2021 #17 One Face dedi: Yok hocam ya. Mesela bir video da görmüştüm. Ses gidiyor. Ses GG diyorlar. Kötü bir şey manasında değil mi? Genişletmek için tıkla... Kötü oldu anlamı da var. Mesela hesap "gg" oldu anlamı hesap gitti, çalındı gibi bir anlam verebilir.
One Face dedi: Yok hocam ya. Mesela bir video da görmüştüm. Ses gidiyor. Ses GG diyorlar. Kötü bir şey manasında değil mi? Genişletmek için tıkla... Kötü oldu anlamı da var. Mesela hesap "gg" oldu anlamı hesap gitti, çalındı gibi bir anlam verebilir.
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 20 Temmuz 2021 #18 GG: Good Game (İyi Oyundu) EZ: Easy (Kolaydı) WP: Well Played (İyi/Güzel Oynadın)
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.105 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #19 One Face dedi: Yok hocam ya. Mesela bir video da görmüştüm. Ses gidiyor. Ses gg diyorlar. Kötü bir şey manasında değil mi? Genişletmek için tıkla... Anlamını bilmeyen çoğunlukla Minecraft'ta kullanan çocuklardır sürekli o gg bu gg oldu diye dolaşırlar.
One Face dedi: Yok hocam ya. Mesela bir video da görmüştüm. Ses gidiyor. Ses gg diyorlar. Kötü bir şey manasında değil mi? Genişletmek için tıkla... Anlamını bilmeyen çoğunlukla Minecraft'ta kullanan çocuklardır sürekli o gg bu gg oldu diye dolaşırlar.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.214 Çözümler 1 20 Temmuz 2021 #20 Blacksidemre dedi: Kötü oldu anlamı da var. Mesela hesap "gg" oldu anlamı hesap gitti, çalındı gibi bir anlam verebilir. Genişletmek için tıkla... Hesap GG o zaman.
Blacksidemre dedi: Kötü oldu anlamı da var. Mesela hesap "gg" oldu anlamı hesap gitti, çalındı gibi bir anlam verebilir. Genişletmek için tıkla... Hesap GG o zaman.