Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 20 Temmuz 2021 #21 One Face dedi: Selamünaleyküm. Gg, ez, wp gibi kısaltmaların anlamı ne? Büyük harfle mi yazılıyor bilmiyorum. Karşılaşıp duruyorum. Genişletmek için tıkla... gg ez wp ne demek - Google'da Ara
One Face dedi: Selamünaleyküm. Gg, ez, wp gibi kısaltmaların anlamı ne? Büyük harfle mi yazılıyor bilmiyorum. Karşılaşıp duruyorum. Genişletmek için tıkla... gg ez wp ne demek - Google'da Ara
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 20 Temmuz 2021 #22 Kısaca 11 yaş agaların kullandığı kelimeler. Her şeye gg yazmak.
solvadors Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 780 Çözümler 3 20 Temmuz 2021 #23 Gg, ez, wp, çerEZ, ağla, kudur gibi terimler espor'un vazgeçilmezidir. Kaybedildiği taktir de duymak incitici, kazanıldığı taktirde yazmak çok tatmin edicidir. Lakin karşı taraftan küfür duyulabilir. TR dışında kullanımı tehlikeli değildir.
Gg, ez, wp, çerEZ, ağla, kudur gibi terimler espor'un vazgeçilmezidir. Kaybedildiği taktir de duymak incitici, kazanıldığı taktirde yazmak çok tatmin edicidir. Lakin karşı taraftan küfür duyulabilir. TR dışında kullanımı tehlikeli değildir.