GG3 alınır mı?

Michael Corleone

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC işinden hiç anlamıyorum. Fiyatı uygun geldi almak istedim fakat stokta kalmamış. Vatan Bilgisayar'a gidip aynı parçaları toplatsam fiyatı yine aynı civarlarda mı olur ve bu PC ile GTA V ve benzeri oyunlar oynanabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Maksimum bütçenizi ve nelerin dahil olduğunu belirtirseniz hazır sistem veya parça önerileri yapabiliriz. Vatan Bilgisayar'a gidip aynı parçaları toplamanızı önermem. Vatan Bilgisayar'a Vatan Bilgisayar parası vermeyi çok istiyorsanız buyurun gidin tabi.

Maksimum bütçenizi ve nelerin dahil olduğunu belirtirseniz hazır sistem veya parça önerileri yapabiliriz. Vatan Bilgisayar'a gidip aynı parçaları toplamanızı önermem. Vatan Bilgisayar'a Vatan Bilgisayar parası vermeyi çok istiyorsanız buyurun gidin tabi.
APU bir sistem düşünüyorum. 4000-4500 TL arası ve bir de monitör 1500 TL civarlarında. Önümüzdeki yıllarda ekran kartı fiyatlarına göre aabilirim.

APU bir sistem düşünüyorum. 4000-4500 TL arası ve bir de monitör 1500 TL civarlarında. Önümüzdeki yıllarda ekran kartı fiyatlarına göre aabilirim.

1623493812577.png

Toplam: 6139 TL

Bütçenizi aşıyorsa SSD'yi aynı modelin 240 GB'ı ile değiştirebilirsiniz.

Parça parça alıp kendiniz veya başka bir yere toplatma imkanınız varsa Ryzen 5 4650G'li bir sistem gelir bu bütçede.

Eki Görüntüle 1065466

Toplam: 6139 TL

Bütçenizi aşıyorsa SSD'yi aynı modelin 240 GB'ı ile değiştirebilirsiniz.

Parça parça alıp kendiniz veya başka bir yere toplatma imkanınız varsa Ryzen 5 4650G'li bir sistem gelir bu bütçede.
Parça olarak alıp toplatma imkanım yok. O yüzden attığınız sistemi alabilirim. Fakat bir sorum var. Bu PC de GTA V falan rahat oynanır mı? Ya da bu sistem birkaç zaman sonra bana sıkıntı çıkarır mı? Yani kasma donma sorunları yaşar mıyım? Ben de bir laptop vardı başlarda her şey iyi güzel oynuyordum sonra ısınma, kasma, donma birçok sorun yaşadım.
Cronos Phantom 550 | R3 1200 RX 550 4GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bu sistem alınabilir mi?

Son düzenleme:
Parça olarak alıp toplatma imkanım yok. O yüzden attığınız sistemi alabilirim. Fakat bir sorum var. Bu PC de GTA V falan rahat oynanır mı? Ya da bu sistem birkaç zaman sonra bana sıkıntı çıkarır mı? Yani kasma donma sorunları yaşar mıyım? Ben de bir laptop vardı başlarda her şey iyi güzel oynuyordum sonra ısınma, kasma, donma birçok sorun yaşadım.
Cronos Phantom 550 | R3 1200 RX 550 4GB DDR4 8GB 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Bu sistem alınabilir mi?
GTA 5 Benchmark testinde 50-60 FPS arası alıyor. Akıcı bir şekilde oynatır. Kasma donma sorunları yaşamazsınız, kasalar laptop gibi değil. Tabi aldığınız laptop'a göre değişir.

Attığınız sistem iyi değil, parasını hak etmiyor. Güç kaynağı bomba, kasa berbat. RAM tek kanal, anakart A serisi, işlemci 1. nesil. Attığım sistem çok daha iyi performans verecektir. Alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı