GGDROP güvenilir mi?

dragon99

Zeptopat
Daha fazla  
Selam. Forumda yeniyim. Son zamanlar kasa siteleri ile ilgileniyorum. En çok reklamı yapılan GGDROP kasa sitesini denediniz mi? Güvenilir mi? Lütfen deneyenler fikirlerinizi bölüşün benimle. Teşekkür ederim herkese.

Yanlış hatırlamıyorsam bir site vardı GGDROP is legal? Şeklinde aratırsan çıkabilir karşına yabancı site legalmi değil mi yazıyordu hepsi.

Selam. Forumda yeniyim. Son zamanlar kasa siteleri ile ilgileniyorum. En çok reklamı yapılan GGDROP kasa sitesini denediniz mi? Güvenilir mi? Lütfen deneyenler fikirlerinizi bölüşün benimle. Teşekkür ederim herkese.

Merhaba güvenilir. Site fakat gaza gelip bayağı para yatirmayın genelde batıyorsunuz canlı örneği burada YouTube'dan aldaniyorsun sonrasında yüklüyor batıyor ve üzülüyorsun degmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba güvenilir site fakat gaza gelip bayağı para yaptırmayın genelde batıyorsunuz canlı örneği burada YouTube'dan aldaniyorsun sonrasında yüklüyor batıyor ve üzülüyorsun degmez.

Wtfdropsta 400 liralık AK-47 akumarin intikam kaybetmiştim 2017 de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…