Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.726 Makaleler 2 Çözümler 12 21 Mart 2022 #1 Ggsel üzerinden ürün almaya çalışıyorum fakat ödeme sırasında hata veriyor. Ziraat ve Papara kartımla denedim, iki kartta da hata aldım. Bu neden olabilir? Dosya Ekleri gamemoney.png 67,6 KB · Görüntüleme: 97 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2022
Ggsel üzerinden ürün almaya çalışıyorum fakat ödeme sırasında hata veriyor. Ziraat ve Papara kartımla denedim, iki kartta da hata aldım. Bu neden olabilir?
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #2 Visa ve Mastercard Rusya'ya ödemeleri kapattı. Artı 0 Eksi
KS KS Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.726 Makaleler 2 Çözümler 12 21 Mart 2022 #3 Yosemite Sam dedi: Visa ve Mastercard Rusya'ya ödemeleri kapattı. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi ödeme yöntemini kullanabilirim ben? Artı 0 Eksi
Yosemite Sam dedi: Visa ve Mastercard Rusya'ya ödemeleri kapattı. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi ödeme yöntemini kullanabilirim ben?
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #4 Harry Da Souza dedi: Hocam hangi ödeme yöntemini kullanabilirim ben? Genişletmek için tıkla... Kripto varsa kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Harry Da Souza dedi: Hocam hangi ödeme yöntemini kullanabilirim ben? Genişletmek için tıkla... Kripto varsa kullanabilirsiniz.