E EvilJanche Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Ggselden satın alım yapmak istiyorum. Rus asıllı bir site güvenli olduğunu okudum birçok yerde. Fakat bir türlü alım yapamıyorum. Kredi kartların hiçbirini kabul etmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
Ggselden satın alım yapmak istiyorum. Rus asıllı bir site güvenli olduğunu okudum birçok yerde. Fakat bir türlü alım yapamıyorum. Kredi kartların hiçbirini kabul etmiyor.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 25 Mayıs 2021 #2 Türk kartlarını kabul etmiyor olabilir. YooMoney ile almayı dene. VK Pay'de olabilir fakat kullanmadım.
Türk kartlarını kabul etmiyor olabilir. YooMoney ile almayı dene. VK Pay'de olabilir fakat kullanmadım.
E EvilJanche Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 Lodge dedi: Türk kartlarını kabul etmiyor olabilir. YooMoney ile almayı dene. VK Pay'de olabilir fakat kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Seçenekler arasında göremedim
Lodge dedi: Türk kartlarını kabul etmiyor olabilir. YooMoney ile almayı dene. VK Pay'de olabilir fakat kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Seçenekler arasında göremedim
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 25 Mayıs 2021 #4 YooMoney ile kart oluştur. Hesabın içine para at. Kart bilgileriyle almayı dene. Ben Rus iş yerlerinden alırken bu şekilde yapıyorum.
YooMoney ile kart oluştur. Hesabın içine para at. Kart bilgileriyle almayı dene. Ben Rus iş yerlerinden alırken bu şekilde yapıyorum.
E EvilJanche Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #5 Lodge dedi: YooMoney ile kart oluştur. Hesabın içine para at. Kart bilgileriyle almayı dene. Ben Rus iş yerlerinden alırken bu şekilde yapıyorum. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim
Lodge dedi: YooMoney ile kart oluştur. Hesabın içine para at. Kart bilgileriyle almayı dene. Ben Rus iş yerlerinden alırken bu şekilde yapıyorum. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim
enbg Hectopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #6 Bir yolunu bulabildin mi bende bir şeyler alacağım ama kart kabul edilmedi diyor?
E EvilJanche Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #7 enbg dedi: Bir yolunu bulabildin mi bende bir şeyler alacağım ama kart kabul edilmedi diyor? Genişletmek için tıkla... Plati rudan alım yapabilirsiniz aynı içerikler orada da var ve normal kart kabul ediyor.
enbg dedi: Bir yolunu bulabildin mi bende bir şeyler alacağım ama kart kabul edilmedi diyor? Genişletmek için tıkla... Plati rudan alım yapabilirsiniz aynı içerikler orada da var ve normal kart kabul ediyor.