Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 681 2 Nisan 2025 #1 ChatGPT'de şu anda herkes kendi resmini veya herhangi bir resmi ghibli tarzına dönüştürüyor. Ben 1-2 resmimi denedim ama çok alakasız yaptı ve üyelik istiyor. Nereden düzgün yapabilirim?
ChatGPT'de şu anda herkes kendi resmini veya herhangi bir resmi ghibli tarzına dönüştürüyor. Ben 1-2 resmimi denedim ama çok alakasız yaptı ve üyelik istiyor. Nereden düzgün yapabilirim?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 2 Nisan 2025 #2 Fotoğrafını yükledikten sonra "Recreate the image in Ghibli-Style" yaz ve bekle.
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 681 3 Nisan 2025 #3 Yamete Kudasai dedi: Fotoğrafını yükledikten sonra "Recreate the image in Ghibli-Style" yaz ve bekle. Genişletmek için tıkla... Hocam yine hiç benzemedi. OpenAI’ın DALL-E modeli kullanılarak yapıldı diyor.
Yamete Kudasai dedi: Fotoğrafını yükledikten sonra "Recreate the image in Ghibli-Style" yaz ve bekle. Genişletmek için tıkla... Hocam yine hiç benzemedi. OpenAI’ın DALL-E modeli kullanılarak yapıldı diyor.