Knover Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM. Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #11 441401 dedi: Bütçe varken AMD almak bence saçma olur butcesi olan birine AMD onermiyorum asla. Sorun yasayip yasamayacagi sansa bagli bir şey. Sirf daha fazla FPS icin AMD almak mantiksiz bence. NVIDIA alsin kafasi rahat olur. Genişletmek için tıkla... Daha iyi performans varken ben tercih etmezdim açıkçası. Güncel kartlarda zaten sorun yok fazla.
441401 dedi: Bütçe varken AMD almak bence saçma olur butcesi olan birine AMD onermiyorum asla. Sorun yasayip yasamayacagi sansa bagli bir şey. Sirf daha fazla FPS icin AMD almak mantiksiz bence. NVIDIA alsin kafasi rahat olur. Genişletmek için tıkla... Daha iyi performans varken ben tercih etmezdim açıkçası. Güncel kartlarda zaten sorun yok fazla.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #12 4060Ti'yın 16GB versiyonlu kartları çıktı. Onlardan alırsan daha iyi olur.
S Scuz Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #13 Commodore 64 dedi: 4060Ti'yın 16GB versiyonlu kartları çıktı. Onlardan alırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Çok fiyat farkı var o kadar bütçem yok. Zaten 1080p’de kullanacağım.
Commodore 64 dedi: 4060Ti'yın 16GB versiyonlu kartları çıktı. Onlardan alırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Çok fiyat farkı var o kadar bütçem yok. Zaten 1080p’de kullanacağım.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 13 Ağustos 2023 #14 Commodore 64 dedi: 4060Ti'yın 16GB versiyonlu kartları çıktı. Onlardan alırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediğiniz mantıklı da arkadaş hazır sistem alıyor, ekran kartı almıyor. Öyle sistem varsa öyle önerin, bu fiyata bu var.
Commodore 64 dedi: 4060Ti'yın 16GB versiyonlu kartları çıktı. Onlardan alırsan daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam söylediğiniz mantıklı da arkadaş hazır sistem alıyor, ekran kartı almıyor. Öyle sistem varsa öyle önerin, bu fiyata bu var.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #15 Bu var mesela ama pahalı dediği gibi. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Caner Uncu dedi: Hocam söylediğiniz mantıklı da arkadaş hazır sistem alıyor, ekran kartı almıyor. Öyle sistem varsa öyle önerin, bu fiyata bu var. Genişletmek için tıkla...
Bu var mesela ama pahalı dediği gibi. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Caner Uncu dedi: Hocam söylediğiniz mantıklı da arkadaş hazır sistem alıyor, ekran kartı almıyor. Öyle sistem varsa öyle önerin, bu fiyata bu var. Genişletmek için tıkla...
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2023 #16 Alınır gayet güzel fiyat.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 13 Ağustos 2023 #17 Commodore 64 dedi: Bu var mesela ama pahalı dediği gibi. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... 28.500 TL
Commodore 64 dedi: Bu var mesela ama pahalı dediği gibi. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... 28.500 TL
S Scuz Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #18 Commodore 64 dedi: Bu var mesela ama pahalı dediği gibi. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Maalesef bu fiyata çıkabilmem mümkün değil. Zaten sırf kaliteli parçalar olsun uğraştırmasın diye bu fiyata zor çıktım.
Commodore 64 dedi: Bu var mesela ama pahalı dediği gibi. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Maalesef bu fiyata çıkabilmem mümkün değil. Zaten sırf kaliteli parçalar olsun uğraştırmasın diye bu fiyata zor çıktım.
S Scaryo Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.595 Çözümler 4 16 Ağustos 2023 #19 Hocam sistemi aldınız mı? Bende böyle bir şey arıyorum merak ettim.
S Scuz Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #20 Scaryo dedi: Hocam sistemi aldınız mı? Bende böyle bir şey arıyorum merak ettim. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam. Ama daha gelmedi 2 gün önce sipariş ettim.
Scaryo dedi: Hocam sistemi aldınız mı? Bende böyle bir şey arıyorum merak ettim. Genişletmek için tıkla... Aldım hocam. Ama daha gelmedi 2 gün önce sipariş ettim.