7 771 Can Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #1 Şöyle bir hata veriyor neden kaynaklıdır. Oyunun grafiklerini bilmiyorum ama RDR 2 kaldırıp Ghost Of Tsushima kaldırmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2025
Şöyle bir hata veriyor neden kaynaklıdır. Oyunun grafiklerini bilmiyorum ama RDR 2 kaldırıp Ghost Of Tsushima kaldırmıyor.
AZEMCRY Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #2 Kanka ekran kartı driverını güncellemek belki sorunu çözebilir. Artı 0 Eksi
KS KS 7 771 Can Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #3 AZEMCRY dedi: Kanka ekran kartı driverını güncellemek belki sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Güncelledim olmadı. Artı 0 Eksi
AZEMCRY dedi: Kanka ekran kartı driverını güncellemek belki sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Güncelledim olmadı.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.108 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video çözüm olabilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video çözüm olabilir.
KS KS 7 771 Can Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #5 KorkmuşHamster dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim nafile. Artı 0 Eksi
KorkmuşHamster dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim nafile.