Oblique Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 41 17 Mayıs 2024 #11 Haluk Albayrak dedi: 4060 laptop ile en yüksek ayarlarda DLSS quality ve Frame Gen açık 100 FPS civarı alıyorum. Frame Gen kapattığımda FPS 65 civarına düşüyor. Eki Görüntüle 2198070 Genişletmek için tıkla... 1080P'de mi ayarların?
Haluk Albayrak dedi: 4060 laptop ile en yüksek ayarlarda DLSS quality ve Frame Gen açık 100 FPS civarı alıyorum. Frame Gen kapattığımda FPS 65 civarına düşüyor. Eki Görüntüle 2198070 Genişletmek için tıkla... 1080P'de mi ayarların?
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.713 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #12 Oblique dedi: 1080P'de mi ayarların? Genişletmek için tıkla... Evet 1080p.
T Tsuminotenshi Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 15 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 3060Ti GDDR6X / Ryzen 5 5600 /Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (2x16) 3600 MHz CL18/ Akko 5108B Plus / Ajazz AJ159 Apex / DT 900 PRO X Monitör: Asus VG32VQ1BR Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #13 DLSS 3 modu ile video çektim FPS artışı yok sadece görüntü için olan bir mod FSR 3 ile aynı değerleri baz alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DLSS 3 modu ile video çektim FPS artışı yok sadece görüntü için olan bir mod FSR 3 ile aynı değerleri baz alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oblique Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 41 17 Mayıs 2024 #14 Doku süzmeyi X16'dan X8 yaptım hbao+ ayarını ssao kaliteye çekince böyle oldu çok garip. Daha yüksek ayarlarda çökmeyen oyun bu ayarlarda crash verdi bir zaman sonra orası ayrı Zaman geçtikçe FPS düşmesi aynı durumda ama. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 2,2 MB · Görüntüleme: 90
Doku süzmeyi X16'dan X8 yaptım hbao+ ayarını ssao kaliteye çekince böyle oldu çok garip. Daha yüksek ayarlarda çökmeyen oyun bu ayarlarda crash verdi bir zaman sonra orası ayrı Zaman geçtikçe FPS düşmesi aynı durumda ama.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarlar düzeltti benim oyunu. İzleyip yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarlar düzeltti benim oyunu. İzleyip yapabilirsiniz.
Oblique Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 41 19 Mayıs 2024 #16 Onur Kaan Arslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarlar düzeltti benim oyunu. İzleyip yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. FPS sorun çözüldü dediğiim gibi ama zamanla oynadıkça düşüyor ona çözüm bulamadım bir türlü.
Onur Kaan Arslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarlar düzeltti benim oyunu. İzleyip yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. FPS sorun çözüldü dediğiim gibi ama zamanla oynadıkça düşüyor ona çözüm bulamadım bir türlü.
Kachovvvv Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #17 Oblique dedi: Teşekkür ederim. FPS sorun çözüldü dediğiim gibi ama zamanla oynadıkça düşüyor ona çözüm bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir süre oldu ama zamanla FPS düşmesi bende de var şu an o zaman çözmüş müydünüz hatırlıyor musunuz?
Oblique dedi: Teşekkür ederim. FPS sorun çözüldü dediğiim gibi ama zamanla oynadıkça düşüyor ona çözüm bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir süre oldu ama zamanla FPS düşmesi bende de var şu an o zaman çözmüş müydünüz hatırlıyor musunuz?