Ghost of Tsushima 800 TL değer mi?

canerak00

Femtopat
Daha fazla  
Ghost of Tsushima alınır mı? Epic'te indirimle beraber 1000 TL'ye düşmüş, %20 iade de var 800 TL'ye denk gelecek. Ne dersiniz 800 TL eder mi? Yoksa paylaşımlı hesaptan 200 TL'ye bitireyim mi?
2026'da zam gelebilir diye %60 alma taraftarıyım, ama emin olamıyorum.

Zam gelmez aksine düşer yötei çıkacak.

Çok daha ucuza paylaşımlı hesap bulursunuz. Oyun genel olarak çok güzel aşırı fazla yan içerik var, combat sistemi güzel, hikaye güzel, grafikler güzel oyunun atmosferi vesaire iyi hissettiriyor. Tek sıkıntısı oyunda aşırı fazla içerik olduğundan kendini bir yerden sonra tekrar ediyor. Bu yüzden ben bir yerden sonra hikaye odaklı gitmeye başladım çünkü yan içerikleri yapmak sıkmıştı. Oyun genel olarak güzel oynanır.

Paylaşımlı hesaplar İtemsatış'ta 25 TL paylaşımlı olarak 200 TL edecek bir oyun değil.

Değmez. Yapay zeka berbat, Stealth mekanikleri berbat. Hiç kusura bakmayın kendim deneyimledim atmosferi cidden şahane gerçekten güzel ama o stealth ve yapay zeka mahvetmiş oyunu.

Her ara sahne sonrası yapay zekanın aynı işlemesi arkalarını dönüp sadece bekliyorlar, nöbetçiler bile arkalarını dönüp resmen kaç veya beni öldür diye bekliyor. N

En zor moddamı bunu deneyimlediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…