CJBUBBA Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Oyuna girerken siyah ekran veriyor ve ardından bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2025
A ardakurkcu06 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #2 Korsan mı ? CJBUBBA dedi: Oyuna girerken siyah ekran veriyor ve ardından bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2387320 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Korsan mı ? CJBUBBA dedi: Oyuna girerken siyah ekran veriyor ve ardından bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2387320 Genişletmek için tıkla...
KS KS CJBUBBA Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 ardakurkcu06 dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla... Ortak hesap bir kere yanlışlıkla çevrimiçi girdim başka biri girdi oyuna ben oyundayken ondan sonra açamadım bir daha. Artı 0 Eksi
ardakurkcu06 dedi: Korsan mı? Genişletmek için tıkla... Ortak hesap bir kere yanlışlıkla çevrimiçi girdim başka biri girdi oyuna ben oyundayken ondan sonra açamadım bir daha.
A ardakurkcu06 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 CJBUBBA dedi: Ortak hesap bir kere yanlışlıkla çevrimiçi girdim başka biri girdi oyuna ben oyundayken ondan sonra açamadım bir daha. Genişletmek için tıkla... Sil yükle yapmayı denedin mi? PlayStation oyunları birazcık PC'de sıkıntılı aynı sorun bende Spider-Man oynarken olmuştu. Artı 0 Eksi
CJBUBBA dedi: Ortak hesap bir kere yanlışlıkla çevrimiçi girdim başka biri girdi oyuna ben oyundayken ondan sonra açamadım bir daha. Genişletmek için tıkla... Sil yükle yapmayı denedin mi? PlayStation oyunları birazcık PC'de sıkıntılı aynı sorun bende Spider-Man oynarken olmuştu.
KS KS CJBUBBA Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #5 ardakurkcu06 dedi: Sil yükle yapmayı denedin mi? PlayStation oyunları birazcık PC'de sıkıntılı aynı sorun bende Spider-Man oynarken olmuştu. Genişletmek için tıkla... Save gitmez değil mi? Artı 0 Eksi
ardakurkcu06 dedi: Sil yükle yapmayı denedin mi? PlayStation oyunları birazcık PC'de sıkıntılı aynı sorun bende Spider-Man oynarken olmuştu. Genişletmek için tıkla... Save gitmez değil mi?
A ardakurkcu06 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #6 CJBUBBA dedi: Save gitmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Save dosyanı farklı bir dosyanın içine atıp sil geri yüklediğindede save dosyanı oyunun içine at. Artı 0 Eksi
CJBUBBA dedi: Save gitmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Save dosyanı farklı bir dosyanın içine atıp sil geri yüklediğindede save dosyanı oyunun içine at.