Ghost of Tsushima alınır mı?

Crack ile uğraşmak zorunda kalmıyorum. Steam son hızla indiriyor. Niye part part indireyim, rardan çıkart, kur, crack yap. Uzun iş. Güncelleme de geliyor steam sayesinde.

Crack ile uğraşmak zorunda kalmıyorum. Steam son hızla indiriyor. Niye part part indireyim, rardan çıkart, kur, crack yap. Uzun iş. Güncelleme de geliyor steam sayesinde.
En son 10 yıl önce korsan oyun indirdiyseniz, direct download ve basitleştirilmiş update sistemini keşfetmemiş olabilirsiniz.

En son 10 yıl önce korsan oyun indirdiyseniz, direct download ve basitleştirilmiş update sistemini keşfetmemiş olabilirsiniz.
Her gün korsan oyun indiriyorsun demek ki.

Evet en son lise zamanımda indiriyordum. Yıl 2010 falan olması lazım.

Ortak hesaba karşı olup, crackli oyunlara karşı olmamanız da ayrı bir tuhaf.

3 dolara paylaşımlı Steam hesap alıp, hikâye modunu oyna. 57 dolar cebinde kalsın.

Aga siz niye 3 dolar veriyorsunuz ki? Ben 1 dolar bile vermedim açıkçası ve paylaşımlı Steam hesabından alıp çevrımdışı rahat oynuyorum. GameSatış sitesi var reklam gibi olsun adamlar güzel satıyor ben alamadığım oyunları oradan alıyorum 3 oyunu 50 TL'ye satıyorlar ve istediğin oyunu alıyorsun mesela Spider-Man RE4 ve Ghost of Tsushima alsan üçünün toplamı 50 TL ediyor.

Evet öyle. itemsatis sitesinde de satılıyor. İlk çıktığı an pahalı idi. Şu an 20-25 TL

Ben açıkçası parasına değdiğini düşünüyorum. Daha ana hikayeden 3-4 görev yaptım ve şu anda Full yan hikayeleri yapıyorum ve haritayı genişletiyorum. Bayağı keyifli geldi neredeyse 10 saattir yan görevleri yapıyorum hala bitmedi ama az kaldı biter muhtemelen. Ve destan modu da var çok güzel hem güzel yerler keşfediyorsun hem boss fight atıyorsun hem güzel ödüller alıyorsun. RDR2'nin bütün içeriklerine bayılan ve 250 saat sadece hikaye moduna gömen birisi olarak bu oyunu da çok sevdim buna da muhtemelen 60-70 saat gömeceğim Max oraya kadar gidiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…