Ben 3 saat oynadım oyun güzel ama dövüş sistemi rezalet sevemedim dövüş sistemini rahat değil mesela dodge yapacaksın karakter normalde sağa sola gider bunda öyle değil rastgele bir yere atlıyor. 60 dolar edecek bir oyun değil grafikleri ortalama. Oyunu bitirmedim daha müsait bir zamanda bitireceğim.
Bir de ben normal zorlukta oynuyorum normalde orta olması lazım fakat bu oyunda normal bile zor geldi bana kolaya aldım fakat bu sefer aşırı kolay oldu zorluk sisteminde rezalet oyunun.
Fazla abartılan bir oyun olduğunu düşünüyorum hikayeyi bitireyim öyle inceleyeceğim oyunu.
Ben 3 saat oynadım oyun güzel ama dövüş sistemi rezalet sevemedim dövüş sistemini rahat değil mesela dodge yapacaksın karakter normalde sağa sola gider bunda öyle değil rastgele bir yere atlıyor. 60 dolar edecek bir oyun değil grafikleri ortalama. Oyunu bitirmedim daha müsait bir zamanda bitireceğim.
Bir de ben normal zorlukta oynuyorum normalde orta olması lazım fakat bu oyunda normal bile zor geldi bana kolaya aldım fakat bu sefer aşırı kolay oldu zorluk sisteminde rezalet oyunun.
Fazla abartılan bir oyun olduğunu düşünüyorum hikayeyi bitireyim öyle inceleyeceğim oyunu.
Yazdıklarına katılmıyorum ben en zorda oynadım Hoton hana kadar geldim, çok öldüğümden yanlışıkla seviyeyi yeniden başlattım oyunu sildim. İndirip baştan başlayacağım kılıç oyunlarını, gezme oyunlarını, sevmiyorsan size göre olmaz. Oyun çok iyi.
Dövüş sistemine rezalet demen büyük haksıkzlık olmuş bence. Bir sürü seçenek sunuyor sana oyun sis olsun ateş topu olsun ateşli kılıç olsun ve bu skillere ulaşmak için destanları tamamlaman gerekiyor bazıları için. Dövüş çeşitliliği açısından mükemmel bir oyun sen sadece 3 saat oynayıp yargıladığın için öyle geliyordur.
Dövüş sistemine rezalet demen büyük haksıkzlık olmuş bence. Bir sürü seçenek sunuyor sana oyun sis olsun ateş topu olsun ateşli kılıç olsun ve bu skillere ulaşmak için destanları tamamlaman gerekiyor bazıları için. Dövüş çeşitliliği açısından mükemmel bir oyun sen sadece 3 saat oynayıp yargıladığın için öyle geliyordur.
Hocam birsürü dövüş sistemi var demişsin buraya kadar okey ama ben sevemedim çok zor oynayan çoğu kişinin incelemesini okudum zor olduğunu söylemişler zaten hikaye olarak bitirdim ortalama bir oyun ben zaten hesap alarak aldım oyunu ama 60 dolar vermezdim.
Hocam bir sürü dövüş sistemi var demişsin buraya kadar okey ama ben sevemedim çok zor oynayan çoğu kişinin incelemesini okudum zor olduğunu söylemişler zaten hikaye olarak bitirdim ortalama bir oyun ben zaten hesap alarak aldım oyunu ama 60 dolar vermezdim.
Ben de hesap alarak aldım 60 dolar fazla o oyuna ben de kabul ediyorum 40 dolar olsaydı indirime girdiğinde 20 dolar da vermeye razıydım. Ayrıyeten oyun zor falan değil zaten skilleri açarak oyunu kolaylaştırıyor ve farklılaştırıyorsun. Açık dünya oyunu ve yan hikayeleri ile birlikte özellikle destan modlarında karşına ne çıkacağını bilmeden ilerlemek bana aşırı heyecan veriyordu. Bir yerde oyunun 60 dolara değeceğini bile düşündüm ama eğer Amerika'da yaşayıp dolarla maaş alsaydım o paraya değerdi ama TR şartlarında 60 dolara değmez tabii ki de.