Ghost of Tsushima alınır mı?

kuzeyalp

Centipat
Daha fazla  
Şimdi şöyle bir durum var dostlar. Biz arkadaşlar olarak toplanıp (5 kişi) Boosteroid alacağız kütüphanesi çok geniş olduğu için 2 hesap olarak ve şu oyunları alacağız;
The Last of Us Part 1, Red Dead Redemption 2, God of War, Marvel's Spider-Man Remastered bu oyunlar. Hiç birini oynamadık ve paramız sadece 2 hesaba bir de bu oyunlara yetiyor. Zaten Epic Games'te çoğu indirimde. Normalde Ghost of Tsushima'da alacaktım Epic'te 1000 liraya düşmüş fakat Epic versiyonu Boosteroid kütüphanesinde olmadığı için almadım herhangi bir oyunu çıkarıp Steam'den 2000 liraya GoT almaya değer mi?

İndirip bekleyip alabilirsiniz. Oyun indirimli fiyatına değer.

İyi oyundur Ghost of Tsushima. Severim. 1000 liraya değer.

Hocam sorun şu, Epic'te fiyatı iyi hoş ama Boosteroid Cloud Gaming sisteminde sadece Steam versiyonu var. Yani benim sorduğum soru The Last of Us Part 1, Red Dead Redemption 2, God of War, Marvel's Spider-Man Remastered bu oyunlar içinden birisini çıkarıp, almaya değer mi?

Hocam sorun şu, Epic'te fiyatı iyi hoş ama Boosteroid Cloud Gaming sisteminde sadece Steam versiyonu var. Yani benim sorduğum soru The Last of Us Part 1, Red Dead Redemption 2, God of War, Marvel's Spider-Man Remastered bu oyunlar içinden birisini çıkarıp, almaya değer mi?
Hocam eğer Assassin's Creed tarzı oyunları seviyorsanız, Ghost of Tsushima'yı da çokça seveceksiniz. Sizin aldığınız zevke bağlı. Ben sizin yerinizde olsam Spider-Man'i çıkarırdım. Benim şahsi görüşüm bu yönde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı