Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #11 bursa_teksas_16 dedi: Korsan oynuyorsan yorum yapma dostum. Bir de övünüyorsun Genişletmek için tıkla... Bizi bu hale düşürenler utansın hocam ben neden utanıyım 1 oyuna dünyanın parasını neden vereyim üstelik yurt dışında yok parasını satılan bir oyun. Hiç de utanmıyorum vallahi.
bursa_teksas_16 dedi: Korsan oynuyorsan yorum yapma dostum. Bir de övünüyorsun Genişletmek için tıkla... Bizi bu hale düşürenler utansın hocam ben neden utanıyım 1 oyuna dünyanın parasını neden vereyim üstelik yurt dışında yok parasını satılan bir oyun. Hiç de utanmıyorum vallahi.
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2025 #12 bursa_teksas_16 dedi: Neyse, yaşına veriyorum iyi forumlar Genişletmek için tıkla... Yaşım ne alaka hocam yani yaşla bir şey değişiyorsa söyleyin lütfen bende sizin yaşınıza veriyorum büyüğüm olduğunuz için.
bursa_teksas_16 dedi: Neyse, yaşına veriyorum iyi forumlar Genişletmek için tıkla... Yaşım ne alaka hocam yani yaşla bir şey değişiyorsa söyleyin lütfen bende sizin yaşınıza veriyorum büyüğüm olduğunuz için.
N Net Fatihi Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #13 enayi olmayın diyorum sadece