Emir5000a Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı Gtx1650ti İşlemci i5 10.nesil Oyunu baslatmaya çalışırken bu hatayı alıyorum DirectX 11 kurmaya çalıştım onu da kuramadım indirdigim şey video çıktı yardımcı olabilir misiniz?
Oyunu baslatmaya çalışırken bu hatayı alıyorum DirectX 11 kurmaya çalıştım onu da kuramadım indirdigim şey video çıktı yardımcı olabilir misiniz?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 4 Haziran 2024 #2 DirectX 12 kuramiyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS Emir5000a Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 DirectX 12 var 11'i kurup deneyeyim dedim 11 kuramadım. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 4 Haziran 2024 #4 Sürücülerin güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS Emir5000a Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #5 Ekran kartı güncellemesini GeForce expreinceden yaptım bugün Windows Update de güncel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle evet çözümü uzunmuş daha kısası da çıkmaz gibi aynı sorunu yasayan olursa bu linkten izleyebilir. Son düzenleme: 4 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Ekran kartı güncellemesini GeForce expreinceden yaptım bugün Windows Update de güncel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle evet çözümü uzunmuş daha kısası da çıkmaz gibi aynı sorunu yasayan olursa bu linkten izleyebilir.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 4 Haziran 2024 #6 Emir5000a dedi: Ekran kartı güncellemesini GeForce expreinceden yaptım bugün Windows Update de güncel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle evet çözümü uzunmuş daha kısası da çıkmaz gibi aynı sorunu yasayan olursa bu linkten izleyebilir. Genişletmek için tıkla... Yaptığı işlemlerin faydadan çok zararı olur bilgisayara. Driverini DDU ile kaldır son çıkandan önceki sürümü indirip kur sorun düzelir. Artı 0 Eksi
Emir5000a dedi: Ekran kartı güncellemesini GeForce expreinceden yaptım bugün Windows Update de güncel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle evet çözümü uzunmuş daha kısası da çıkmaz gibi aynı sorunu yasayan olursa bu linkten izleyebilir. Genişletmek için tıkla... Yaptığı işlemlerin faydadan çok zararı olur bilgisayara. Driverini DDU ile kaldır son çıkandan önceki sürümü indirip kur sorun düzelir.